Home Releases Nieuwe releases op Prime Video in Juni 2022

Nieuwe releases op Prime Video in Juni 2022

The Boys Seizoen 3 © Amazon Prime Video

Dit zijn de nieuwe release van Prime Video voor Juni 2022

THE BOYS S3


vanaf 3 juni 2022

The Boys is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt als superhelden – die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici, en net zo vereerd als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. The Boys, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought – het miljarden conglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen in de doofpot stopt. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.


Het Emmy-genomineerde drama komt met drie aangrijpende nieuwe afleveringen op 3 juni, gevolgd door één aflevering elke vrijdag, eindigend met een gruwelijke seizoensfinale op vrijdag 8 juli.

In seizoen drie van The Boys spelen Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit, en Jensen Ackles de hoofdrollen.

FAIRFAX


Vanaf 10 juni 2022

De bende is terug voor meer plezier in seizoen twee van deze humoristische komedie die de tegenslagen volgt van vier middelbare scholieren die hun plaats willen verdienen in de cultuur. Het is een moderne kijk op de tijdloze strijd om erbij te horen en op te vallen, vast te houden aan je ride-or-die crew, en je eerste crush te kussen – die misschien AI is. Alle acht afleveringen gaan op 10 juni wereldwijd exclusief in première op Prime Video.

De hoofdrollen zijn voor Skyler Gisondo (Dale), Kiersey Clemons (Derica), Peter S. Kim (Benny), en Jaboukie Young-White (Truman). Gaststerren van seizoen 2 zijn onder andere: Billy Porter, Zoey Deutch, Camila Mendes, Rob Delaney, Yvette Nicole Brown, Ben Schwartz, JB Smoove, Tim Simons, Pamela Adlon, Guy Fieri, Annie Murphy, Michael Rooker, Jeff Bottoms, Larry Owens, John Leguizamo, Michaela Dietz, Edi Patterson, Mark Proksch, David Strathairn en Colton Dunn.

THE SUMMER I TURNED PRETTY


Vanaf 17 juni 2022

The Summer I Turned Pretty is een drama over meerdere generaties dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen, en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age-verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet, en de magie van die ene perfecte zomer.

De Prime Video serie wordt geleid door showrunners Jenny Han, die ook de pilot schreef, en Gabrielle Stanton. Han, Stanton, en Karen Rosenfelt dienen als uitvoerend producenten, samen met Hope Hartman, Mads Hansen, en Nne Ebong voor wiip. De serie is een coproductie van Amazon Studios en wiip

MY FAKE BOYFRIEND


Vanaf 17 juni 2022

Andrew (Keiynan Lonsdale), kan zijn giftige vriendje dat hem net heeft gedumpt maar moeilijk loslaten. Zijn vrienden (Dylan Sprouse en Sarah Hyland) besluiten hem te helpen door een ware “Cristiano” te creëren. Een perfect nepvriendje voor op sociale media om zijn ex jaloers te maken. Probleem opgelost, zou je denken? Maar nee hoor, terwijl fake “Cristiano” viral gaat en een wereldwijde sensatie wordt, ontmoet Andrew zijn nieuwe liefde, Rafi, een charmante restauranteigenaar, maar hoe gaat Andrew zijn fake vriendje Christiano uitleggen? Hij moet een manier vinden om een einde te maken aan zijn fake Instagram relatie en zijn inmiddels jaloerse ex ontwijken. Zijn doel wordt Rafi’s hart te veroveren. Dit alles zorgt voor een heerlijke en hilarische komedie over de gekke dingen in het leven die we doen voor de liefde.


Met in de hoofdrol Keiynan Lonsdale, Dylan Sprouse, en Sarah Hyland, geregisseerd door Rose Troche, geschreven door Luke Albright & Joe Wanjai Ross en Greg Boaldin.

CHLOE


Vanaf 24 juni 2022

Chloe volgt Becky Green (Erin Doherty), die geobsedeerd is door het stalken van haar jeugdvriendin Chloe Fairbourne’s (Poppy Gilbert) perfect opgebouwde aanwezigheid op sociale media. Chloe’s chique leven, aanbiddende echtgenoot en kring van hoog opgeleide vrienden zijn altijd slechts een klik verwijderd. Becky kan het niet laten om in een wereld te snuffelen die zo in schril contrast staat met haar eigen wereld, terwijl ze voor haar moeder zorgt, die aan beginnende dementie lijdt.
Als Chloe plotseling overlijdt, neemt Becky een nieuwe identiteit aan en infiltreert in het benijdenswaardige leven van Chloe’s beste vrienden om erachter te komen wat er met haar is gebeurd.

In de serie spelen Erin Doherty, Billy Howle, Pippa Bennett-Warner, Jack Farthing, Brandon Micheal Hall en Poppy Gilbert de hoofdrollen.

ANDERE RELEASES IN JUNI

Jacht Seizoen vanaf 05.06.2022
A Very British Scandal vanaf 24.06.2022
The One That Got Away vanaf 24.06.2022

JAMES BOND

James Bond collectie is vanaf 30 mei voor een beperkte periode te zien op Prime Video.

No Time To Die
Spectre
Skyfall
Quantum of Solace
Casino Royale
Die Another Day
The World is Not Enough
Tomorrow Never Dies
GoldenEye
License To Kill
The Living Daylights
A View to a Kill
Octopussy
For Your Eyes Only
Moonraker
The Spy Who Loved Me
The Man with the Golden Gun
Live and Let Die
Diamonds Are Forever
On Her Majesty’s Secret Service
You Only Live Twice
Thunderball
Goldfinger
From Russia With Love
Dr. No

Bron en foto © Amazon Prime Video

Vorig artikel#NewOnNetflix BE/NL – Juni 2022
Volgend artikelTom De Cock gooit Q-luisteraars (België) uit een vliegtuig