Home Releases Nieuwe releases op Prime Video in April 2023

Nieuwe releases op Prime Video in April 2023

© Prime Video

Dit zijn de nieuwe releases van Prime Video voor april 2023Check alle info en de diverse trailers!

DE TATTA’S

Vanaf 7 april

Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest.

THE MARVELOUS MRS. MAISEL S5

Vanaf 14 april

The Marvelous Mrs. Maisel speelt zich eind jaren 50 in Manhattan af en volgt het verhaal van een jonge moeder van twee kinderen die na het vertrek van haar echtgenoot ontdekt dat ze talent heeft voor stand-up comedy. Zou dit haar roeping kunnen zijn? In het vijfde en laatste seizoen bevindt Midge zich dichter bij het succes waar ze van gedroomd heeft dan ooit tevoren, om vervolgens te ontdekken dat “dichterbij dan ooit” toch nog ver weg kan zijn.

GREEK SALAD

Vanaf 14 april

Greek Salad vertelt het verhaal van Mia, een rebels en opstandig 22-jarig meisje dat wanhopig probeert los te komen van haar ouders, en haar 26-jarige broer Tom, die hoogopgeleid is en waarvan zijn familie hoge verwachtingen hebben. Wanneer hun grootvader overlijdt en ze een gebouw in Athene erven, verandert hun leven. Tom vliegt naar de Griekse hoofdstad om de erfenis te beheren en hoopt stiekem opnieuw contact te leggen met zijn zus die daar studeert. Mia en Tom, wier relatie altijd conflictueus is geweest, zullen een appartement delen met mensen uit heel Europa! Ver verwijderd van de zorgeloze ervaring van hun ouders in Barcelona begin jaren 2000… Greek Salad belicht de moeilijkheden waarmee Europese jongeren vandaag de dag worden geconfronteerd.

DEAD RINGERS

Vanaf 21 april

Een moderne interpretatie van de thriller uit 1988 van David Cronenberg met Jeremy Irons in de hoofdrol, Dead Ringers, waarin Rachel Weisz de dubbelrol van Elliot en Beverly Mantle speelt. Tweelingen die alles delen: drugs, geliefden, en een onverzettelijk verlangen om alles te doen wat nodig is – inclusief het verleggen van de grenzen van medische ethiek – om traditionele benaderingen in twijfel trekken en de gezondheidszorg voor vrouwen op de voorgrond te brengen. De cast van de serie bestaat uit Britne Oldford (The Umbrella Academy, American Horror Story: Asylum) als Genevieve, Poppy Liu (Hacks, iCarly) als Greta, Michael Chernus (Severance, Orange is the New Black) als Tom, Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, Saint Maud) als Rebecca, en Emily Meade (The Deuce, The Leftovers) als Susan. Dead Ringers is een co-productie van Amazon Studios en Annapurna Television. Alice Birch, Rachel Weisz, Stacy O’Neil, Sue Naegle, en Sean Durkin zijn uitvoerend producent van de serie, samen met Ali Krug voor Annapurna Television. Erica Kay en Anne Carey dienen ook als uitvoerend producenten. James G. Robinson, David Robinson, en Barbara Wall zijn de uitvoerend producenten voor Morgan Creek.

VAN A NAAR ONBEKEND

Vanaf 21 april

De Bankzitters, wereldberoemd op YouTube, reizen in Van A naar Onbekend naar de verste uithoeken ter wereld. Elke aflevering beginnen ze in een nieuw land aan een gloednieuw avontuur, en gaan ze op zoek naar hints die ze zal leiden naar een verrassing op een onbekende locatie. De Bankzitters zijn: Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen.

CITADEL

Vanaf 28 april

Acht jaar geleden werd Citadel, een onafhankelijk, wereldwijd spionagebureau, vernietigd door een nieuw syndicaat, Manticore. Met gewiste geheugens weten topagenten Mason Kane (Richard Madden) en Nadia Singh (Priyanka Chopra Jonas) aan de dood te ontsnappen. Acht jaar later vraagt Masons oud-collega Bernard Orlick (Stanley Tucci) om hulp om te voorkomen dat Manticore een nieuwe wereldorde creëert.

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikelLeeuwin (19 april 2023 )
Volgend artikelNieuwe Indiana Jones and the Dial of Destiny trailer gelanceerd