Home Releases Nieuw bij TLC in februari 2023

Nieuw bij TLC in februari 2023

© Discovery+ / TLC

Dit zijn de highlights van TLC en kijk terug of vooruit op Discovery+

Little People Big World |

vanaf woensdag 1 februari om 20:30 uur 

De situatie blijft gespannen in de ooit zo hechte Roloffs-familie. Als vader Matt een update stuurt over de verkoop van een deel van de farm, reageert helemaal niemand van de familieleden. Zach is nog steeds boos en gefrustreerd dat hij geen echte kans heeft gekregen om de noordzijde over te nemen en ook de andere kinderen vinden het jammer dat de plek van hun jeugd niet in de familie blijft. Veel tijd om zich er druk over te maken heeft Zach overigens niet in dit nieuwe seizoen van Little People Big World, want met twee kleine kinderen en een derde op komst heeft hij op dit moment wel andere zaken aan zijn hoofd. Maar dat maakt de situatie ook weer zo verdrietig, want juist nu de kleinkinderen er zijn, is de band met zijn vader vertroebeld. Ook Amy begrijpt niet waarom Matt de relatie met zijn kinderen zo op het spel zet door geen rekening met hen te houden en de verkoop door te zetten. Zelf staat ze er verder buiten en richt ze zich op haar relatie met Chris met wie ze inmiddels bijna een jaar getrouwd en erg gelukkig is. Ondertussen krijgt Matt ook nog vervelend ander nieuws te horen dat van invloed is op zijn toekomst met Caryn.

> Kijk vanaf woensdag 1 februari terug op discovery+ 

Little People Big World Marketing Talent Shoot 2018

Fboy Island Nederland

vanaf vrijdag 3 februari om 22:30 uur

In Fboy Island Nederland reizen Jennemie (26), Manon (24) en Sarah (29) af naar een tropisch eiland waar zij worden vergezeld door een groep mannen, bestaande uit Nice Guys die op zoek zijn naar de ware liefde. En zelfbenoemde Fboys die er maar voor één reden zijn: een geldprijs. Het is aan de vrouwen (en de kijker) om erachter te komen wie wie is. Verliezen zij hun hart aan een Fboy en daarmee mogelijk ook het prijzengeld? Of weten zij de Fboys te elimineren en vinden zij de ware liefde? In deze datingshow met een flinke dosis humor navigeren de drie vrouwen samen door de datingpool in de hoop een oprechte connectie te vinden. Naarmate de serie vordert, wordt alles onthuld: wie is een Nice Guy, wie is een Fboy en voor wie kiezen de vrouwen uiteindelijk? Fboy Island Nederland is een programma met een knipoog naar het datinggenre en een sociaal experiment dat eeuwenoude levensvragen stelt als: kunnen Fboys echt veranderen? En eindigen Nice Guys altijd als laatste? Fboy Island Nederland wordt gepresenteerd door comedian en opperfeminist Lisa Loeb (winnaar De Slimste Mens 2021). Fboy Island Nederland is afgelopen november in première gegaan op HBO Max en is vanaf vrijdag 3 februari om 22:30 uur te zien bij TLC.

> Kijk vanaf vrijdag 3 februari terug op discovery+. 

© Discovery+ / TLC

Milf Manor

vanaf donderdag 9 februari om 21:30 uur

Acht zelfverzekerde moeders gaan op zoek naar een nieuwe liefde in een nooit eerder vertoond dating-experiment op een paradijselijke bestemming. Hoewel ze misschien een tikkeltje ouder zijn dan de gemiddelde datingshow-deelnemer, zijn deze vrouwen beslist nog niet ingedut. Variërend in de leeftijd van 40 tot 60 jaar nemen deze vitale vrouwen in Milf Manor elk hun eigen unieke levenslessen mee naar het luxueuze landhuis. Decennia aan datingervaring komen van pas om mannen te verleiden die half hun leeftijd zijn. Maar ondanks die ervaring kan niks ze voorbereiden op de schokkende verrassing die ze krijgen als ze de mannen in het echt ontmoeten… Niet alles is even prettig en plezierig als de vrouwen echt serieus worden. De spanningen lopen hoog op als de acht vrouwen en de acht aantrekkelijke jongeren samenkomen om de liefde te vinden. Elke aflevering bevat challenges die moeten bewijzen of een connectie echt is of dat het tijd is om het landhuis te verlaten. Zullen de jonge mannen in staat zijn om de ‘MILF’s’ voor zich te winnen met hun charmante knappe uiterlijk of zal hun gedrag aantonen dat ze nog te weinig ervaring hebben? Chemie, jaloezie en op-en-top drama houden het tot het einde spannend in dit liefdeslandhuis.

> Kijk vooruit op discovery+ vanaf donderdag 2 februari

© Discovery+ / TLC

Darcey & Stacey

vanaf zaterdag 11 februari om 22:00 uur 

Darcey en Stacey zijn neergestreken in hun tweede huis in Miami om hun business verder uit te breiden én om nieuwe avonturen te ontdekken. Gesteund door het succes van de Miami Swim Week, willen ze hun merk ‘House of Eleven’ verder uitbreiden naar winkels. Zeker na de breuk met Georgi is Darcey wel weer toe aan wat afleiding in dit nieuwe seizoen van Darcey & Stacey. Aan hun goede vriendin Leslie biecht ze op dat ze het nog wel moeilijk heeft met het stuklopen van de relatie en dat ze daarom nog geen behoefte heeft om met andere mannen te daten. Maar na wat aandringen van Stacey, weet Leslie Darcey toch te porren voor een afspraakje met een vriend op een bootfeest. Is Darcey toch klaar voor een nieuwe liefde? Stacey richt zich ondertussen op haar bruiloft met Florian die ze toch door wil zetten, ondanks dat de geplande twin wedding van de twee zussen nu niet doorgaat. Darcey heeft er alle begrip voor, maar geeft toe dat ze het wel moeilijk vindt om haar zus straks wél naar het altaar te zien lopen. Maar wie weet komt er wel weer sneller een nieuwe liefde voor Darcey dan ze denkt. Aan haar vrolijke, flirterige en flamboyante uitstraling zal het zeker niet liggen.

> Kijk vooruit op discovery+ vanaf zaterdag 4 februari 

© Discovery+ / TLC

My 600-lb Life

vanaf maandag 13 februari om 20:30 uur 

De 31-jarige Geno komt uit een familie waar gezelligheid en eten altijd centraal stonden en waar nooit een tekort van mocht zijn. Toen hij zes jaar oud was, woog hij al 45 kilo en op zijn 13e al het drievoudige. Vooral na de scheiding van zijn ouders en later de dood van zijn vader vluchtte Geno in eten, aangezien hem dat als enige een goed gevoel gaf. Nu hij inmiddels ruim 300 kilogram weegt, realiseert hij zich dat het tijd is om zijn ongezonde patroon te doorbreken. Hij krijgt steun van zijn neef en beste vriend Nico die met zijn bijna 200 kilo ook te zwaar is. Samen bezoeken ze Dr. Nowzaradan in Houston om te vragen voor een maagverkleiningsoperatie. Ze zijn de eerste personen die voorbijkomen in het nieuwe seizoen van My 600-lb Life waarbij mensen met extreme obesitas hopen weer controle te krijgen over hun leven en eetgedrag. Geen gemakkelijk traject, omdat uit onderzoek blijkt dat minder dan 5% na de operatie ook echt op gewicht blijft – de rest valt terug. Daarom moeten Geno en Nico eerst aan Dr. Nowzaradan laten zien dat ze ook uit zichzelf gewicht kunnen verliezen en voldoende gemotiveerd zijn. Dan pas wordt er voor de neven een operatie ingepland. Kunnen de twee vrienden elkaar stimuleren? Ze zullen het hard nodig hebben!

> Kijk vanaf maandag 13 februari terug op discovery+

© Discovery+ / TLC

Unsellable Houses

vanaf dinsdag 14 februari om 21:30 uur 

Makelaars en tweelingzussen Leslie en Lyndsay hebben een neus voor het verkopen van onverkoopbare huizen. Waar een gemiddelde makelaar nog geen tien huizen per jaar verkoopt, verkochten zij er in een jaar tijd maar liefst 170! Ze hanteren dan ook een vrij creatieve aanpak die blijkbaar goed uitpakt. De gedreven zussen renoveren namelijk eerst het huis met hun eigen geld, met als doel het daarna voor veel meer geld te verkopen. De extra winst bovenop deze investering verdelen ze dan tussen de verkopers en zichzelf. Een risico voor Lindsay en Leslie, maar als het lukt is het pure win-win, of zoals de tweelingzussen zelf zeggen twinwin! Zo helpen ze in de eerste aflevering van het nieuwe programma Unsellable Houses een stel dat al vijf maanden probeert hun vrijstaande woning te verkopen, ondanks de schappelijke prijs van 279 duizend dollar. Leslie en Lindsay zien meteen waarom het ze niet lukt: de tuin is te saai, de keuken te donker en de badkamer te ouderwets. Met een investering van 30.000 dollar bouwen ze het huis om tot een woning waarvan ze geloven dat hij wel 380 duizend dollar kan opleveren. Ze doen er nog een extra belofte bij: als het ze niet lukt om het in zes maanden voor de juiste prijs te verkopen, dan hoeven ze hun investeringen niet terug. Een gewaagde belofte, maar de makelaarszussen weten inmiddels wel wat ze doen. Lukt het ze ook met dit schier onverkoopbare huis? 

> Kijk vanaf dinsdag 7 februari op discovery+ 

© Discovery+ / TLC

House of Hammer

vanaf zondag 26 februari om 21:00 uur 

De acteur Armie Hammer (The Social Network en Call Me By Your Name) kwam negatief in het nieuws toen de beschuldigingen van ex-partners over extreme seksfantasieën, emotioneel misbruik en zelfs het bekrassen van de letter A in de binnenkant van de heup van een van de vrouwen naar buiten kwamen. Hoewel Armie alles ontkent, is zijn tante Casey niet verbaasd over de aantijgingen. Ze passen volgens haar in een patroon van de vooraanstaande familie die al vier generaties lang een duistere schaduwzijde blijkt te hebben. In de documentaireserie House of Hammer doet Casey Hammer een boekje open over de donkere en verwrongen geheimen van haar familie. Van haar zeer welgestelde grootvader Armand, haar ‘gewelddadige’ vader Julian en haar ‘psychopathische’ broer Michael tot en met haar neef Armie die nu door meerdere vrouwen wordt beschuldigd. Met exclusieve toegang en schokkende onthullingen neemt de documentaire de kijkers mee in de duistere krachtspelen van de familie Hammer. 

> Kijk alvast vooruit op discovery+

© Discovery+ / TLC

Bron en foto © Discovery+ / TLC

Vorig artikelNieuw bij RTL in februari 2023
Volgend artikelNieuw bij Discovery in februari 2023