Home Releases Lange dagen en stralende zomeravonden: dit zijn de leukste romkoms op Pathé...

Lange dagen en stralende zomeravonden: dit zijn de leukste romkoms op Pathé Thuis

© DFW

Dé zomerfilm van 2022 is vanaf vandaag te huur op Pathé Thuis: Costa!! – de opvolger van de nostalgische bioscoophit Costa! uit 2001. Om dit te vieren is het tijd voor een parade aan schitterende, zomerse romkoms. Met in de hoofdrol de verscheidene romantische escapades van Donna in Mamma Mia! Here We Go Again en Mia haar zoektocht naar ware liefde in Ik Wist Het. Je beleeft het allemaal op Pathé Thuis.

Costa!!
Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… Anna reist naar Spanje om erachter te komen hoe haar moeder was op haar leeftijd toen ze een propper was in een van de grootste clubs in Salou. Kijk Costa!! vanaf €4,99 op Pathé Thuis. Ook is het eerste deel al te zien vanaf €2,99

© DFW

Mamma Mia! Here We Go Again
De jonge Donna geniet volop van het leven met romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. In het heden worstelt de zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder. Kijk Mamma Mia! Here We Go Again vanaf €2,99 op Pathé Thuis.


Kan je niet genoeg krijgen van Mamma Mia!? bekijk dan ook eens Mamma Mia: The Movie vanaf 2,99 op Pathé Thuis!

Ik Wist Het

Wanneer Mia op haar dertigste nog geen man heeft en ongelukkig is in haar werk, begint ze voorspellende dromen te krijgen en besluit hier naar te luisteren. Kijk Ik Wist Het vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

© WW Entertainment

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Kijk Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

© DFW

Bron: Pathé Thuis

Vorig artikel[Video] House of the Dragon-acteur Matt Smith komt naar Heroes Comic Con
Volgend artikelGefictionaliseerde Céline Dion-biopic is controversiële cultklassieker