Home Releases Highlights Sky Showtime januari 2023

Highlights Sky Showtime januari 2023

Souls op Sky Showtime

Dit kun je deze maand verwachten bij SKy Showtime

SERIES IN PREMIERE

SOULS

Seizoen 1, Afleveringen: 8

Een emotioneel geladen en denkbeeldig drama waarin de tienjarige Jacob wonder boven wonder een auto-ongeluk overleeft, waarbij hij zichzelf en vele anderen redt. Na het incident geeft Jacob aan dat hij in een vorig leven de piloot van een verdwenen vliegtuig was, Leo genaamd. Niemand gelooft hem en de gemeenschap reageert woedend op zijn bewering. Daarnaast ontvouwt zich een onwaarschijnlijk verhaal van drie vrouwen die diep met deze gebeurtenis zijn verweven en hierdoor zijn getroffen.

Vanaf 7 januari exclusief te zien op Sky Showtime. Aflevering 1 tot 3 zijn al op de eerste dag van de lancering beschikbaar en daarna is er elke week een nieuwe aflevering

Law & Order Season 22

Seizoen 22, Afleveringen: 22

De originele serie Law & Order van de legendarische Emmy® Award-winnende executive producer en geestelijk vader Dick Wolf is terug. Het gloednieuwe seizoen zet de traditie voort met moderne politie- en rechtszaken die zijn geïnspireerd op de grootste hedendaagse krantenkoppen. In het nieuwe seizoen zijn niet alleen nieuwe sterren te zien, maar keren ook enkele favorieten terug. Het iconische Emmy® Awardwinnende drama zet de typische tweedelige aanpak voort: het verhaal volgt zowel de politie die het misdrijf onderzoekt als de openbare aanklagers die de daders vervolgen.

Vanaf 13 januari exclusief te zien op Sky Showtime. Er komen elke week nieuwe afleveringen uit

The Undeclared War

Seizoen 1, Afleveringen: 6

Deze uitermate actuele thriller van de veelgeprezen schrijver/ regisseur Peter Kominski (Wolf Hall) gaat over de ‘niet verklaarde oorlog’ van Rusland tegen het westen. De serie speelt zich af in het post-pandemische Verenigd Koninkrijk van 2024, in de aanloop naar de verkiezingen. Het verhaal volgt een toonaangevend team van analisten in de kern van het Government Communications Headquarters. Saara Parvan is een briljante jonge studente. Haar werkervaring bij het bureau is nog maar net begonnen, of het land wordt door een ernstige malwareaanval getroffen. Saara moet op haar eigenzinnigheid vertrouwen om voor de Britse en Amerikaanse inlichtingendiensten een beslissende doorbraak te verzorgen in deze complexe en uit de hand lopende cyberoorlog.

Vanaf 20 januari exclusief te zien op Sky Showtime. Afleveringen 1 tot en met 3 zijn al op de eerste dag van de lancering beschikbaar en daarna is er elke week een nieuwe aflevering.

German Segal (VADIM)

DOORLOPENDE SERIES

The Calling

Seizoen 1

The Calling vertelt het verhaal van NYPD-rechercheur Avraham Avraham (Jeff Wilbusch, “Unorthodox”), wiens geloof in de mensheid zijn superkracht is als het gaat om het achterhalen van de waarheid. Avraham, die zich door diepgaande spiritualiteit en religieuze principes laat leiden, wordt gedwongen zijn eigen menselijkheid in twijfel te trekken wanneer een schijnbaar routineonderzoek op zijn kop komt te
staan. De serie is gebaseerd op de bestseller “The Missing File” van Dror Mashani, het eerste deel van een boekenreeks over Avraham Avraham.

De laatste aflevering is vanaf 5 januari te zien op Sky Showtime

THE CALLING — “The Hand of Diligent” Episode 107 — Pictured: (l-r) Jeff Wilbusch as Avraham Avraham, Juliana Canfield as Janine Harris — (Photo by: Heidi Gutman/Peacock)

Tulsa King

Seizoen 1

Tulsa King volgt het verhaal van de New Yorkse maffiabaas Dwight ‘The General’ Manfredi (Sylvester Stallone). Na een gevangenisstraf van 25 jaar wordt hij zonder pardon door zijn baas naar Tulsa, Oklahoma gestuurd waar hij besluit voor zichzelf te beginnen. Zich realiserend dat zijn maffiafamilie misschien niet het beste met hem voor heeft, bouwt Dwight langzaam aan een team van opmerkelijke figuren. Samen richten ze een crimineel imperium op, op een plek die voor hem evengoed een andere planeet had kunnen zijn.

De laatste afleveringen zijn elke week exclusief te zien op SkyShowtime. Aflevering 7 op 2 januari, aflevering 8 op 9 januari en aflevering 9 op 16 januari.

Yellowstone

Seizoen 5

Yellowstone gaat over de familie Dutton, met John Dutton die als hoofd van de familie de grootste aaneengesloten ranch van de Verenigde Staten bestuurt. Naast de veranderende zakenrelaties, onopgeloste moordzaken, open wonden en zuurverdiend respect ligt de ranch voortdurend in de clinch met zijn omgeving: een uitdijende stad, een indianenreservaat en het eerste nationale park van Amerika.

Deel A: De laatste aflevering is vanaf 2 januari exclusief te zien op Sky Showtime

FILMPREMIÉRES

The Infernal Machine

Guy Pearce speelt de hoofdrol in deze psychologische thriller over obsessie en bedrog. Bruce Cogburn (Pearce), de teruggetrokken en controversiële schrijver van het beroemde boek The Infernal Machine, moet uit de schaduw treden wanneer hij ellenlange brieven begint te krijgen van een geobsedeerde fan. In een doolhof vol gevaren gaat Bruce op zoek naar de persoon achter deze cryptische berichten. Hij wordt gedwongen zijn verleden onder ogen te zien en uiteindelijk de waarheid achter The Infernal Machine te onthullen.

Vanaf 27 januari exclusief te zien op Sky Showtime

IN 2023 OP SKY SHOWTIME

1923

Seizoen 1

Na het record-brekende succes van de Yellowstone-serie 1883, is Academy Award-genomineerde Taylor Sheridan’s 1923 het
vervolg op het originele Yellowstone-verhaal. Met Academy Award-genomineerde Harrison Ford en Academy Awardwinnaar Helen Mirren in de hoofdrol, introduceert 1923 een nieuwe generatie van de Dutton-familie. De spin-off verkent de vroege twintigste eeuw waarin het Amerikaanse westen geteisterd werd door pandemieën, historische droogteperioden, het einde van de Drooglegging en de Amerikaanse Grote Depressie en volgt de Duttons in hun voetsporen.

All The Sins

Seizoen 1, Afleveringen: 6

In het kleine Noord-Finse stadje waar hij is opgegroeid krijgt rechercheur Lauri Raiha de opdracht om de moord op twee mannen te onderzoeken. Het onderzoek is voor hem een manier om te ontsnappen aan zijn relatietherapie en de stukgelopen relatie met zijn man. Maar in zijn thuisstad kan hij niet anders dan zijn familie en de diepgelovige gemeenschap onder ogen te komen nadat hij door hen werd verstoten. Samen met zijn partner Sanna Tervo – iemand die zorgeloos door het leven lijkt te gaan, maar kampt met een moeilijk verleden – gaat Lauri op zoek naar antwoorden om de zaak op te lossen. Maar in zijn zoektocht vindt hij de waarheid over zichzelf, zijn thuisstad en de vraag of alle zonden vergeven kunnen worden.

Assassin Club

Film

spionnen en elite-sluipmoordenaars. Als het om huurmoordenaars gaat, is Morgan Gains (Henry Golding) de beste van de besten. Wanneer Morgan wordt ingehuurd om zes mensen die zich over de hele wereld bevinden, te vermoorden, komt hij al snel te weten dat alle doelwitten ook huurmoordenaars zijn die, zonder dat ze het wisten, zijn ingehuurd om elkaar te vermoorden. Rapace speelt Falk, de enige huurmoordenaar die zich met hem kan meten. Met de hulp van zijn mentor Jonathan Caldwell (Neill) moet Morgan Falk en de andere moordenaars uitschakelen om zichzelf en zijn vriendin Sophie (Melchior) in leven te houden.

A Town Called Malice

Seizoen 1, Afleveringen: 8

Deze bedwelmende cocktail van misdaadthriller en familiesaga uit de vroege jaren tachtig volgt de Lords, een familie van
voormalige gangsters uit Zuid-Londen die onderaan de criminele voedselketen zijn beland en daar niet al te blij mee zijn. Wanneer ze na een territoriumstrijd naar de Spaanse Costa Del Sol vluchten, beseffen de Lords dat dit een gouden kans is om zichzelf opnieuw uit te vinden en hun vroegere glorie te herstellen. Maar ze vechten net zo veel met zichzelf als met hun tegenstanders. Welkom bij de Costa del Crime.

Set amongst the beach clubs and palm trees of the Costa del Sol in the early 80s, A Town Called Malice follows the Lords, a crime family of petty thieves from South London, as they decamp from London to Spain to profit from an unexpected windfall – and to escape the attention of the police in a high-profile murder enquiry.

Funny Woman

Seizoen 1, Afleveringen: 6

Een comedyserie gebaseerd op Nick Hornby’s bestseller Funny Girl. De serie vertelt het verhaal van Barbara Parker (Gemma Arterton), een beautyqueen uit Blackpool, die het in de swingende jaren zestig probeert te maken in Londen. Parkers humor blijkt haar grootste troef en ze geeft nieuwe inhoud aan wat het betekent om een grappige vrouw te zijn.

Jurassic World Dominion

Film

Het Jura-tijdperk bereikt een epische hoogtepunt in “Jurassic World Dominion”, het volgende spannende avontuur in de razend succesvolle reeks kaskrakers die wereldwijd miljarden heeft opgebracht. Voor het eerst slaan Chris Pratt en Bryce Dallas Howard de handen ineen met Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill, castleden die na de originele films weer terugkeren. Vier jaar nadat Isla Nublar van de kaart werd
geveegd, leven dinosauriërs en mensen over de hele wereld naast elkaar. Ze dreigen de plaats van de mens aan de top van de voedselketen in te nemen.

Lioness

Seizoen 1, Afleveringen: 8

Deze serie van Academy Award-genomineerde Taylor Sheridan is gebaseerd op een daadwerkelijk bestaand CIA-programma. We zien Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), een ietwat onbehouwen maar gepassioneerde jonge marinier die wordt gerekruteerd voor het Lioness Engagement Team van de CIA dat maar één missie heeft; een terroristische organisatie van binnenuit oprollen. Zoe Saldaña kruipt in de rol van Joe, hoofd van het Lioness-programma en heeft als taak haar vrouwelijke undercoveragenten te trainen, managen en opleiden.

Mayor of Kingstown

Seizoen 2, Afleveringen: 10

Mayor of Kingstown van Academy Award-genomineerde Taylor Sheridan en Hugh Dillon, volgt de McLusky-familie, aan de macht in Kingstown, Michigan, waar opsluiting in de gevangenis de enige bloeiende industrie is. De serie, met Academy Award genomineerde Jeremy Renner en Academy Awardwinnaar Dianne Wiest, verkent thema’s als systematisch racisme, corruptie en ongelijkheid. Het biedt een grimmige kijk op hun pogingen om orde en gerechtigheid te brengen in een stad waar beide ver te zoeken zijn.

Minions: The Rise Of Gru

Film

De ondeugende Minions zijn terug voor nog meer knotsgekke avonturen. “Minions: The Rise of Gru” is het nooit eerder vertelde verhaal van een twaalfjarige Gru die ervan droomt om ‘s werelds grootste superschurk te worden. Midden in de jaren ‘70 groeit Gru op in een buitenwijk. Als superfan van een groep superschurken die de ‘Vicious 6’ genoemd worden, smeedt hij een plan om zich bij hen aan te sluiten door net zo’n grote schurk te worden. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn trouwe heerlijk chaotische ingestelde volgers. De Minions. Kevin, Stuart, Bob en Otto zetten hun talenten aan het werk. Samen met Gru bouwen ze hun eerste hoofdkwartier, experimenteren ze met hun eerste wapens en gaan ze op hun eerste missies.

Nope

Film

Nope is een nieuwe horrorfilm van Oscar®-winnaar Jordan Peele. Deze duistere nachtmerrie combineert het ongemak van scifi met de complexiteit van een sociale thriller. Het verhaal gaat over de ware oorsprong van geweld, risico nemen en opportunisme, elementen die niet weg te denken zijn uit de geromantiseerde geschiedenis van het Amerikaanse Westen … of uit de showbusiness zelf.

De film brengt Peele weer samen met Oscar®-winnaar Daniel Kaluuya (“Get Out”, “Judas and the Black Messiah”). Samen met Kaluuya spelen Keke Palmer (“Hustlers”, “Alice”) en Oscar®- genomineerde Steven Yeun (“Minari”, “Okja”) de bewoners van een eenzame kloof in het binnenland van Californië. Daar doen ze een lugubere en huiveringwekkende ontdekking.

Keke Palmer in NOPE, written, produced, and directed by Jordan Peele.

Rabbit Hole

Seizoen 1, Afleveringen: 8

Deze spionagethriller vertelt het verhaal van John Weir (Kiefer Sutherland), meester in bedrog in de wereld van bedrijfsspionage. Weir wordt beschuldigd voor moord door krachten die hele bevolkingen beïnvloeden en controleren.

Ripley

Seizoen 1, Afleveringen: 8

Deze serie, gebaseerd op Patricia Highsmith’s Tom Ripleybestsellers, volgt een oplichter in het New York van de jaren zestig, wiens werk bij een steenrijke familie het ideale kader lijkt te vormen voor bedrog, fraude en uiteindelijk moord. In de serie vertolkt Andrew Scott de hoofdrol van Tom Ripley, Johnny Flynn is te zien als Dickie Greenleaf en Dakota Fanning als Marge Sherwood.

Three Women

Seizoen 1, Afleveringen: 10

Deze aangrijpende en intense serie volgt Sloane (DeWanda Wise), Maggie (Gabrielle Creevy) en Lina (Betty Gilpin), drie heel verschillende vrouwen afkomstig uit verschillende delen van Amerika die hun verhalen over verlangens delen met Gia (Shailene Woodley), een schrijfster in rouw. Three Women is gebaseerd op de internationale non-fictiebestseller van Lisa Taddeo, die tevens executive producer was voor Three Women.

Shailene Woodley as Gia in THREE WOMEN. Photo Credit: JoJo Whilden/SHOWTIME.

https://www.skyshowtime.com/

Bron en foto © Sky Showtime

Vorig artikelWereldhitmachine Måneskin geeft op 15 januari een intieme showcase in The Qube van Qmusic België en NL
Volgend artikel[Video] ‘Big Brother’ bijna van start: bekijk zijn nieuwe huis