Home Releases FOX Highlights Nederland Februari 2023

FOX Highlights Nederland Februari 2023

© FOX

Dit zijn de highlights wat je deze maand kan verwachten op FOX

THE NET – POWER PLAY

NIEUW

Florence, Italië. Vincenzo’s (Alberto Paradossi) familie kan terugkijken op een lange geschiedenis binnen hun eigen voetbalclub. Terwijl ze nog steeds dromen van succes, lijkt de toekomst alles behalve rooskleurig. Vincenzo houdt vast aan de hoop om een waardige zoon van zijn vader te zijn en zijn club naar glorie te leiden. Dan is er nog Maurizio Corridoni (Gaetano Bruno), de intrigerende paus van het Italiaanse voetbal die ervan droomt het voetbal terug te brengen naar wat het vroeger was. Italiaanse clubs met Italiaanse eigenaars en Italiaanse spelers. Wanneer Vincenzo gedwongen wordt 50% van de club te verkopen aan Chinese investeerders, weet hij niet dat hij de woede van een machtige vijand oproept. 

Vanaf 6 februari, elke maandag een dubbele aflevering om 20:00 uur op FOX.

© FOX

TOTO KNVB BEKER

ESPN OP FOX

ACHTSTE FINALES

Op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 februari zenden we de achtste finales van de TOTO KNVB beker wedstrijden live uit. De wedstrijden starten om 21.00 uur.

KWARTFINALES

Op dinsdag 28 februari, woensdag 1 en donderdag 2 maart zenden we de kwartfinales van de TOTO KNVB beker wedstrijden live uit. De wedstrijden starten om 21.00 uur.

ESPN op FOX vanaf 20:00 uur.

© FOX

9-1-1 S6

NIEUW SEIZOEN

Het team van de 118 is terug met een nieuw seizoen vol actie en drama.  Wanneer de motor van een luchtschip in brand vliegt, moet de 118 slachtoffers redden in en rond een stadion. Bobby en Athena bespreken de plannen voor hun huwelijksreis. Maddie en Chimney gaan in relatietherapie.

Vanaf 15 februari, elke woensdag een dubbele aflevering om 20:35 uur op FOX.

© FOX

THE EQUALIZER S1

NIEUW

In de remake van de 2014s film ‘The Equalizer’, stapt de actrice Queen Latifah in de rol van Robin McCall die toen destijds werd gespeeld door de welbekende Denzel Washington. Kijk het eerste seizoen op FOX waar de mysterieuze voormalige CIA-agent, die al zijn vaardigheden moet gebruiken om mensen te helpen die nergens anders terecht kunnen.

Vanaf 27 februari, elke maandag een dubbele aflevering om 20:00 uur op FOX.

© FOX

NANCY DREW S3

ONGOING

Nancy Drew keert terug met een nieuw seizoen waarin Nancy’s mysterieuze familielid Temperance Hudson terugkeert naar Horseshoe Bay. Nancy’s hoop om haar stad te verlaten om te gaan studeren zal door deze nieuwkomer worden ontspoord, en haar lot zal verweven raken met dat van haar grootste vijand tot nu toe.

Elke maandag een dubbele aflevering om 22:00 uur op FOX.

© FOX

Bron en foto © FOX

Vorig artikelNational Geographic Highlights Februari 2023
Volgend artikelFilmBox Highlights Februari 2023