Home Releases Disney Channel & Disney XD Highlights NL| Maart 2023

Disney Channel & Disney XD Highlights NL| Maart 2023

© The Walt Disney Company

Dit zijn de highlights van Disney Channel & XD highlights Nederland voor deze maand

VUUR VRIENDJES

NIEUWE AFLEVERINGEN

In een fantasiewereld waarin pratende voertuigen leven, werken en spelen met de mensen die hun besturen, volgt “Vuur Vriendjes” een jongen met zijn pratende brandweerauto. Samen met hun vrienden gaan ze als eerste-hulpverleners anderen in hun buurt helpen met allerlei problemen, groot of klein. Of ze nu een jonge auto redden die vastzit in een boom, een verdwenen puppy opsporen of helpen bij een grote stroomstoring door noodvoedsel te bezorgen aan buren. De Vuur Vriendjes werken altijd samen en staan op elk moment paraat.

Vanaf 11 maart, elke zaterdag en zondag om 8:30 uur op Disney Channel

© The Walt Disney Company

HAMSTER & GRIETJE

NIEUWE SERIE

Grietje Grant-Gomez en haar hamster ‘Hamster’ krijgen superkrachten van buitenaardse wezens en de grote verantwoordelijkheid om de ‘helden op aarde’ te zijn! Grietje’s tienerbroer Kevin wordt door de buitenaardse wezens overgeslagen, maar blijft toch een vriend van de superhelden. Niettemin is hij vaak het brein achter elke missie! Nu moeten Hamster & Grietje de wereld redden, één superschurk per keer, terwijl ze hun identiteit geheim moeten houden.

Vanaf 13 maart, elke maandag t/m vrijdag om 16:30 uur op Disney Channel

© The Walt Disney Company

TARA DUNCUN

NIEUWE AFLEVERINGEN

Welkom in Anderwereld, een parallel fantasie-universum waar overal magie is! Hier begint het verhaal van Tara Duncan, een doodnormaal meisje dat net van de aarde is afgereisd om haar magische krachten te leren beheersen en zo het luxueuze keizerrijk Meme te beschermen. Om haar magie te leren controleren krijgt ze toverles van een heuse draak. Hier ontmoet ze haar vrienden, de magische bende. Samen spelen ze toverbalspelletjes, lossen ze mysteries op en komen ze oog in oog te staan met gemeneriken zoals Magister die het op de toverkracht van Tara gemunt heeft om over Anderwereld te heersen.

Vanaf 13 maart, elke maandag t/m vrijdag om 19:00 uur op Disney Channel

© The Walt Disney Company

OPSCHOON

MARATHON

Tijdens de landelijke opschoondag motiveert Disney Channel iedereen mee te doen tijdens deze groene marathon met series zoals Droners, Groen in de Grote Strad en Summer Camp.

Op zaterdag 18 maart, vanaf 10:00 uur op Disney Channel

© The Walt Disney Company

TAKE-OVER

WEEKEND

Tijdens deze weekend take-over kijk je naar extra veel avonturen van Phineas and Ferb en Marvel’s Spider-man!

Zaterdag 4 en Zondag 5 maart, vanaf 10:00 uur op Disney XD

© The Walt Disney Company

POKÉMON

NIEUWE AFLEVERINGEN

Ash Ketchum wil niets liever dan Pokémon trainer worden. Hij reist samen met zijn pokémon Pikachu en zijn vrienden door verschillende regio’s van de wereld om avonturen te beleven. Hij komt tegenover grote vijanden te staan, maakt nieuwe vrienden en ontdekt geweldige nieuwe Pokémons!

Vanaf 6 maart, elke zaterdag en zondag om 17:15 uur op Disney XD

© The Walt Disney Company

MARATHON

WEEKEND

Luz, een zelfbewust tienermeisje, ontdekt per ongeluk een deur naar een magische nieuwe wereld waar ze vrienden wordt met de rebelse heks Eda, en een schattige kleine demonenkoning, King. Ondanks dat ze geen magische krachten heeft, besluit Luz haar droom om heks te worden toch na te jagen. Ze besluit als Eda’s leerlinge in het huis van de uil te komen wonen, en vindt uiteindelijk een nieuwe familie in deze nieuwe wereld.

Vanaf 11 maart, elke zaterdag en zondag om 10:00 uur op Disney XD

© The Walt Disney Company

WAKKER WORDEN!

BLOK

Tijdens dit ochtendblok kun je wakker worden met series zoals Viking Skool, Pokémon, Amphibia, Star vs de Kracht en Phineas and Ferb.

Elke dag, vanaf 7:00 uur op Disney XD

© The Walt Disney Company

Bron en foto © The Walt Disney Company

Vorig artikelCartoon Network highlights maart 2023
Volgend artikelSouth Park leert over de wonderen van de Japanse toiletten. Het 26e seizoen gaat verder bij Comedy Central