Home Releases Cartoonito Highlights Mei 2023

Cartoonito Highlights Mei 2023

© Cartoonito

Dit kun je verwachten bij Cartoonito(voorheen Boomerang)

COCOMELON

VANAF 1 MEI

Tussen alle afleveringen door is het genieten geblazen met Cocomelon, waarbij ritmische muziekjes, bekende en eigen kinderliedjes worden gezongen. Zo leren kinderen spelenderwijs meer over kleuren, vormen, letters en cijfers. Leer mee met Cocomelon!

Vanaf 1 mei, maandag om 06.00 uur

LUCAS DE SPIN – Nieuwe afleveringen

VANAF 15 MEI

Lucas de Spin volgt de avonturen van een sympathieke en schattige springspin Lucas die in een grote mensenhuis woont. Deze vrolijke en nieuwsgierige muziekliefhebber nodigt ons uit hem te vergezellen terwijl hij deze enorme wereld verkent. Met zijn 4 jaar verspreidt hij niet alleen liefde, maar beleeft hij ook veel plezier tijdens de spannende avonturen die hij met zijn vrienden beleeft. 

Vanaf 15 mei Elke dag om 15:30 uur Herhalingen om 10:00 en 18:30 uur

THOMAS DE STOOMLOCOMOTIEF – Nieuwe Afleveringen

Vanaf 29 mei

Sluit je aan bij Thomas en zijn vrienden, die nu energieker, kleurrijker en zelfs jonger zijn dan ooit! Tot nu toe was het leven op het eiland Sodor niet vrij van opwinding, maar de serie, verrijkt met muzikale elementen, biedt nieuwe avonturen voor onze stoommachines en kijkers.

De nieuwste avonturen van Thomas de Stoomlocomotief zijn vanaf 29 mei elke dag m 16:30 uur te zien,Herhalingen om 08:30 uur

Bugs Bunny Builders – Nu te zien

Bugs en Lola zijn managers van de Looney Builders bouwploeg, bestaande uit Daffy, Porky, Tweety en andere bekende Looney gezichten. Samen helpen ze hun medeburgers van Looneyburg bij maffe bouwprojecten. Of het nu gaat om het bouwen van een spannende nieuwe racebaan of het maken van een buitenaardse ijscoupe, geen klus is te groot of te wild voor de Looney Builders wanneer ze als team werken en hun super-looney gereedschap en opgevoerde voertuigen gebruiken.

Elke dag om 16:00 uur, Herhalingen om 10:30 uur en 19:00 uur 

DE BATWHEELS – Nu te zien

Stap in en maak die gordel vast!  Ze zijn tot leven gewekt om Gotham City te helpen verdedigen. De heldhaftige Batwheels worden in hilarische grappen en verbazingwekkende actie geduwd terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap, en zo veel meer.

Batwheels is een geanimeerde, superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaad bestrijdende voertuigen en DC-superhelden. 

Bron en foto © Cartoonito

Vorig artikelFilmpremieres Week 16-2023 +WIN!
Volgend artikelNieuw bij TLC in mei 2023