Home Muziek Nieuws Muziek BE De videoclip ‘Beautiful Trauma’ van Pink is vandaag gepubliceerd!

De videoclip ‘Beautiful Trauma’ van Pink is vandaag gepubliceerd!

DELEN

Ik probeer de nieuwe video een beetje voor je te omschrijven…

Met haar haren, dekbed en huis in het pink wordt P!nk wakker. Vervolgens bakt ze een taart in kleding van een typische huisvrouw, opent ze een kastdeur waar allemaal onbetrouwbare pillendozen staan en haalt er een pil uit. Ze breekt een pil, en witte poeder wat lijkt op cocaïne belandt ergens op de grond(, geloof ik). Ineens gaat ze random dansen. Wordt je al nieuwsgierig? Check de video hieronder!

DELEN
Vorig artikelBeelden gewelddadige straatroof Hulst in Opsporing Verzocht
Volgend artikelOp vakantie met het vliegtuig, maar waar je auto kwijt?
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!