Home Nieuws Jongeren PlanetZone verrast jarige met Wacom Bamboo Folio

PlanetZone verrast jarige met Wacom Bamboo Folio

DELEN

Hoe leuk is dat, je doet mee als  PlanetZone bezoeker om een prijs te winnen en dan win je hem ook nog bijna op zijn verjaardag!

Jurgen V uit provincie Groningen kon zijn geluk niet op toen hij te horen kreeg dat hij de winnaar was geworden van de Wacom Bamboo Folio die een waarde heeft van 209 euro.  leuk detail  is  dat  Jurgen ook  nog erg  mooi kan tekenen,  deze prijs kwam  dus als gegoten zodat hij zijn kunsten nu ook digitaal kan showen aan anderen en verder nog kan uitbreiden met zijn hobby.

Nog leuker was  dat  zijn prijs een paar uur voor zijn verjaardag  officieel werd  overhandigd maar  dat  de crew van Jongerensite PlanetZone tot klokslag 00.00 uur wachtte om hem ook nog eens persoonlijk te feliciteren.

Jurgen was zo blij dat  hij gelijk aan het tekenen is geslagen!

Eerder verraste  Planetzone Sharon al met deze Wacom Bamboo Folio.  Ook  Evi  werd verrasd met een leuke  prijs:  Namenlijk een Walibi ticket, een mooi afscheidskadoo voor haar omdat ze paar dagen later met familie naar  Japan ging verhuizen in verband met het werk van haar vader.

Komende tijd zal Jongerensite PlanetZone nog meer  bezoekers verrassen met  leuke prijzen

Bekijk hier  de review van de wacom Bamboo Folio

Foto: Eigenaar Planetzone Noud Thoonen met Jurgen V.