Home TV Nieuws TV NL Opsporing Verzocht: nep-arrestatieteam overvalt jongen van 13

Opsporing Verzocht: nep-arrestatieteam overvalt jongen van 13

DELEN

In Opsporing Verzocht worden vanavond bewakingsbeelden getoond van drie mannen die verkleed als arrestatieteam een overval pleegden in het Limburgse Ospel. Op de beelden is te zien hoe de groep– geheel in het zwart gekleed- onder andere bewapend met een stormram afgaat op het huis van een pluimveehouder. Die was op het moment van de overval op zaterdag 5 augustus niet thuis, zijn zoon van 13 wel. De jongen werd bedreigd en vastgebonden. Toen zijn vader en een vriend even later bij het huis aan de Klaarstraat arriveerden, werden twee horloges meegenomen en bleken de mannen ‘gewone’ overvallers. Inmiddels is een verdachte gearresteerd, maar de politie hoopt met tips ook de andere daders te kunnen aanhouden.

Nieuwe oproep n.a.v. tips Orlando Boldewijn
Mede door kijkers weet de politie meer over een paar vissers die mogelijk de 17-jarige Orlando Boldewijn op zondagavond 18 februari nog hebben gezien in de buurt van het Böttgerwater in Den Haag. Het lichaam van Orlando werd maandag 26 februari na een anonieme tip gevonden; het is nog altijd niet duidelijk wat de toedracht rond zijn dood is.

Reconstructie moord Ahmad Mola Nissi (52) in Den Haag
Op woensdag 8 november werd in Den Haag de Iraanse politiek activist Ahmad Mola Nissi doodgeschoten. Voor het eerst worden morgenavond in de uitzending beelden getoond, gemaakt door een van de mannen die op dat moment bij hem was. Mola Nissi werd vlak voor zijn huis aan de Jan van Riebeekstraat doodgeschoten, terwijl hij met twee gasten op weg was om bij hem thuis iets te eten. Met zijn mobiele telefoon filmde één van hen hoe de schutter hard wegrijdt in een gestolen BMW

Opsporing Verzocht, vanavond om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1

https://opsporingverzocht.avrotros.nl/