Home TV Nieuws TV NL Onderwerpen & programma’s RTL 4 week 18

Onderwerpen & programma’s RTL 4 week 18

DELEN

Donderdag 20 april om 17.00 uur ‘RTL Live’

Tooske Ragas is te gast om te vertellen over haar bijdrage aan War Child, een organisatie die zich inzet voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. Secretaresse van het jaar Kelly Moerbeek en jurylid Dianne van de Rijt zijn te gast op de dag voor de secretaresses. Marieke van der Velden vertelt over haar nieuwe fotoserie ‘Nederland O Nederland’ en Rob Geus vertelt over heftige confrontaties in het nieuwe seizoen van ‘Smerige Zaken’.

Donderdag 20 april om 20.30 uur ‘Help, Mijn Man Is Klusser!’

Femke heeft John ingeschakeld voor hulp, maar haar man is erachter gekomen en geeft Femke de keus: de aanmelding intrekken of haar koffers pakken. Femke is er zo klaar mee dat ze besluit om toch door te gaan. Wanneer haar man thuiskomt, gaat het helemaal mis.

Vrijdag 21 april om 10.00 uur ‘Koffietijd’

Loretta en Quinty ontvangen actrice Imanuelle Grives. Zij vertelt over haar rol in ‘Vechtershart’. Ook is Kees van de Spek te gast om te vertellen over zijn programma ‘Oplichters in het Buitenland’ en actrice Loes Haverkort vertelt over haar rol in de film ‘Voor Elkaar Gemaakt’.

Vrijdag 21 april om 17.00 uur ‘RTL Live’

Susan Smit en Marion Pauw komen vertellen over hun nieuwe boek ‘Hotel Hartzeer’ waarin ze uitleggen hoe je om moet gaan met liefdesverdriet.

Vrijdag 21 april om 20.30 uur ‘The Voice Kids’ – FINALE

Na vijf afleveringen met Blind Auditions bleven er drie teams over waar via ‘The Battles’ en ‘The Sing Off’ is uitgemaakt welke zes talenten zichzelf de finalisten van ‘The Voice Kids’ 2017 mogen noemen. Zal coach Marco met Merle en Noa weer een seizoen kunnen winnen? Zal coach Ilse, met Raya en Thijs als finalisten, er voor de tweede keer op rij met de winst vandoor gaan? Of zal coach Ali, met Anna en Iris in de finale, voor het eerst de overwinning op zijn naam kunnen schrijven?

Zaterdag 22 april om 18.15 uur ‘Eigen Huis & Tuin’

Vandaag neemt ‘Eigen Huis & Tuin’ een kijkje in het appartement van musicalster Romy Monteiro. Samen met Thomas en Evelyn gaat ze aan de slag om een bijzonder kookeiland te maken. Tom verrast een jong gezin met een heel gezellige familietuin en Thomas start een project in een garage. Hij zorgt ervoor dat de drie pubers van dit gezin daar een ‘chillhonk’ krijgen.

Zaterdag 22 april om 20.00 uur ‘Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen’

Paola en Wilco hadden als kind al verkering, maar verloren elkaar uit het oog. Jaren later, inmiddels al mét kids, zijn ze weer samengekomen. Paola neemt het heft in eigen handen en schakelt de hulp in van ‘Janzen & Van Dijk’. De kinderen van Kasper en Denise vinden ook dat mama dezelfde achternaam moet krijgen. Kinderen Yenthe en Eileyna krijgen de opdracht om in een speelgoedpaleis zo lang mogelijk niets aan te raken, maar dat valt niet mee voor deze vijfjarigen. Na twee hartstochtelijke aanzoeken zetten de families alles op alles om 25.000 euro voor het droomhuwelijk binnen te slepen.

Zaterdag 22 april om 22.00 uur ‘Het Zijn Net Mensen’

Deze week ontvangt Humberto Tan presentatrices Angela Groothuizen en Froukje de Both. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het dierenrijk?

Zondag 23 april om 21.30 uur ‘Familie Kruys’

Bette en Johan storten zich vol op hun DIY-bruiloft. Het is Kirks beurt om een wild weekendje weg te gaan, maar dat loopt anders af dan verwacht. Ruxandra heeft tot afschuw van Thomas haar zinnen gezet op de hoofdrol in de verfilming van hun boek en Bette doet de styling van Monique des Bouvrie.

Maandag 24 april om 10.00 uur ‘Koffietijd’

Vivian en Loretta ontvangen auteur Caroline Ligthart. Zij vertelt over haar boek ‘Waantje krijgt de knarser’. Ook is zanger Yves Berendse te gast om onder andere een spetterend optreden te geven.

Maandag 24 april om 17.00 uur ‘RTL Live’

De meiden van O’G3NE zijn te gast en zingen het nummer ‘Lights and Shadows’, waarmee ze ook op het songfestival optreden.

Maandag 24 april om 20.30 uur ‘Helemaal Het Einde!’

In deze aflevering van ‘Helemaal Het Einde!’ krijgt de familie Pos bezoek uit Nederland. Het zijn de moeder en broer van Ilona, die polshoogte komen nemen op La Sirena. De familie van Kooij ontsnapt aan de realiteit van hun half afgebouwde huis en vertrekt naar het adembenemende Andes gebergte om op adem te komen. En de familie van Wichen bezoekt een foodtruck festival in Santiago om nieuwe ideeën op te doen.

Maandag 24 april om 21.30 uur ‘Nieuwe Buren 2’

Nu Steffi buiten beeld is is Lex vogelvrij. Door Steffi’s acties trekt het getuigenbeschermingsprogramma de handen van het gezin af. Lex moet daardoor op de vlucht slaan. Het liefst zou hij Eva meenemen, maar zij heeft een ander plan. Sinds Peter terug is in Eva’s leven, zijn stukjes van haar geheugen op hun plek gevallen. Ze stelt haar droom bij en wil met Peter en de twee kinderen verder. Ze smeedt een plan om dit te realiseren. Ze vergeet alleen met één iemand rekening te houden.

Dinsdag 25 april om 10.00 uur ‘Koffietijd’

Loretta en Vivian ontvangen auteur Rik Felderhof. Hij vertelt over zijn boek ‘De Vliegenvanger’. Ook is zanger Yes-R te gast. Hij zingt zijn nieuwe single ‘Diep In De Nacht’.

Dinsdag 25 april om 17.00 uur ‘RTL Live’

Yes-R is te gast om te vertellen over zijn nieuwe programma ‘What the #hack?!’

START: dinsdag 25 april om 20.30 uur ‘Ontvoerd’

John van den Heuvel en zijn team reizen af naar het onrustige Turkije. Als Linda te horen krijgt dat ze ernstig ziek is, staat ze de zorg over haar twee kinderen af aan haar ex. Zo kan ze in alle rust tegen haar ziekte strijden. Haar ex, die inmiddels weer in zijn geboorteland Turkije woont, belooft de kinderen terug te laten keren zodra Linda beter is. Maar als dat zover is, weigert hij. Terwijl hij formeel niets te zeggen heeft over de kinderen, houdt hij ze weg bij Linda.

Dinsdag 25 april om 21.30 uur ‘Voor Ik Het Vergeet’

Angela Groothuizen ziet de worsteling van een alleenstaande man met de diagnose Alzheimer. De Brabantse Ad geniet volop van het sociale dorpsleven en heeft daarnaast een goede baan als kredietbeoordelaar bij een bank. Als hij in 2010 ontslagen wordt bij de bank, merken zijn familie en vrienden dat het thuis ook minder gaat. Was Ad eerst een rekenwonder, nu krijgt hij steeds meer moeite met cijfers en schrijven. In 2013 volgt dan uiteindelijk de diagnose Alzheimer. De ziekte krijgt steeds meer invloed op zijn leven. Zijn omgeving maakt zich zorgen of het nog wel veilig is om hem alleen thuis te laten wonen.

Woensdag 26 april om 10.00 uur ‘Koffietijd’

Acteur Gijs Naber is te gast bij Loretta en Quinty om te vertellen over de Telefilm ‘De Aflossing’. Ook is Jörgen Raymann te gast. Hij vertelt alles over zijn nieuwe boek ‘Raymann zoekt raad’.

Woensdag 26 april om 17.00 uur ‘RTL Live’

Micky Hoogendijk is te gast om te vertellen over haar nieuwe expositie.

Woensdag 26 april om 20.30 uur ‘Love Is In The Air’

Robert vervolgt zijn reis door Argentinië. Irene gaat naar haar broer Michiel in de wijnstad Mendoza. Beide hebben ze drie kinderen en de gezinnen kennen elkaar via Skype. Door middel van een videoverbinding tussen Nederland en Argentinië barbecueën ze samen en kijken ze voetbal. Eindelijk kunnen ze elkaar ook in levenden lijve ontmoeten. Trinette, Elly en Mariëtte reizen af naar hun oudste zus Atie. De vier zussen waren dertien jaar geleden voor het laatst samen en eindelijk mogen ze elkaar weer in de armen sluiten. Atie krijgt de verrassing van haar leven als haar drie zussen plotseling op de stoep staan.

Woensdag 26 april om 21.30 uur ‘Hotel SynDROOM’

De gasten van deze week staan weer te trappelen om het hotel te betreden. De Russische Egor is gek op alles wat verboden is en sleept Johnny hier maar al te graag in mee en de vrolijke Roos zou heel graag een dagje personal assistent willen zijn van een bekende Nederlander.