Home TV Nieuws TV NL Onderwerpen & programma’s RTL 4 week 17

Onderwerpen & programma’s RTL 4 week 17

DELEN

Vrijdag 14 april om 20.30 uur ‘The Voice Kids’

Coach Ali heeft zijn team uitgenodigd op de camping in Bloemendaal. Samen met wat vrienden maakt hij er een te gekke dag van om The Battles bekend te maken, maar welke twee kids mogen mee naar de finale? Weet de 10-jarige Kaylee zich een weg te grommen naar The Sing Off? Zal Iris, die tijdens haar Blind Audition ‘All By Myself’ zong, iedereen opnieuw versteld doen staan? En heeft rapper Chavanté genoeg skills om zich naar de finale te rappen?

Zaterdag 15 april om 18.15 uur ‘Eigen Huis & Tuin’

Evelyn kijkt binnen bij Koos van Plateringen. Hij woont in een prachtig nieuw huis, maar zijn terras is nog een aandachtspunt. Samen met Tom zet hij het vol met fleurige bloemen en schroeven ze een mooie tuinbank in elkaar. Tom gaat ook van start in Velserbroek en maakt daar een gezellige familietuin. Thomas is inmiddels klaar met de woonkamer voor 10-koppige gezin.

Zaterdag 15 april om 20.00 uur ‘Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften En Partijen’

Na 21 jaar vindt Janske dat ze lang genoeg gewacht geeft: zij vraagt zelf haar hockeyer Jeroen ten huwelijk. Marcel zijn liefde voor Miranda gaat zo ver dat hij zich speciaal voor haar in een flashmob stort. In de spannende finale van ‘Janzen & van Dijk’ wordt duidelijk voor welk gezin een droomhuwelijk werkelijkheid wordt.

Zaterdag 15 april om 22.00 uur ‘Het Zijn Net Mensen’

Deze week ontvangt Humberto Tan presentator Kees Tol en zangeres Romy Monteiro. Samen met teamcaptains Philippe Geubels en Najib Amhali gaan zij de strijd met elkaar aan. Wie heeft er de meeste kennis over het dierenrijk?

Zondag 16 april om 21.30 uur ‘Familie Kruys’

Bette realiseert zich dat haar bruiloft misschien niet zo overdadig zal zijn als ze had gehoopt. Kirk heeft het zwaar als Morten een spannend weekje Mykonos organiseert. Thomas moet er toch echt aan geloven, als hij met Ruxandra mee moet om te shoppen voor de uitzet van de baby. Bette maakt het goed met Dewi doormiddel van een grote verrassing.

Zondag 16 april om 23.30 uur ‘Bestemming …’

In Haïti, het armste land van het Westen, maakt een Artsen zonder Grenzen kliniek het verschil tussen leven en dood voor vele moeders en hun pasgeborenen. Caroline Tensen gaat naar Port au Prince, de hoofdstad van Haïti, waar ze het hospitaal bezoekt. Hier ontmoet zij vrouwen met complexe zwangerschappen, helpt ze met bevallingen, bezoekt ze de afdeling neonatologie en gaat ze ook met een moeder mee naar huis om met eigen ogen te zien onder welke omstandigheden baby’s in Haïti hun eerste dagen doormaken.

Maandag 17 april om 10.00 uur ‘Koffietijd’

Pernille en Loretta ontvangen acteur Waldemar Torenstra. Hij vertelt over zijn rol in ‘Vechtershart’.

Maandag 17 april om 17.00 uur ‘RTL Live’

Huub Stapel is te gast om te vertellen over zijn rol in de nieuwe theatervoorstelling ‘Pinkpop’.

Maandag 17 april om 20.30 uur ‘Helemaal Het Einde!’

Deze week is te zien hoe Stephan en Ilona Pos een tegenslag te verwerken krijgen. Ze droomden van hun eigen bubbelwijn onder de naam ‘Posecco’, maar dat blijkt niet te mogen. De familie van Kooij kan haar geluk niet op na de komst van een enorm postpakket uit het verre Nederland. En met de Chileense herfst op komst, maakt Addy van Wichen zich op om in zijn eentje een nieuw huis te gaan timmeren.

Maandag 17 april om 21.30 uur ‘Nieuwe Buren 2’

Lex is helemaal in de ban van Eva, die haar droom van een eigen gezin binnen handbereik ziet komen. Peter probeert Eva te vergeten en door te gaan met Machteld. Zijn voormalige acties werken hem echter tegen. Steffi raakt verstrikt in het verleden en heeft spijt van haar handelen. Lex ontdekt dat Steffi de vroegere banden weer heeft aangehaald en is woest, maar er is geen weg meer terug. De confrontatie die volgt, eist een slachtoffer.

Dinsdag 18 april om 10.00 uur ‘Koffietijd’

Pernille en Loretta ontvangen acteur Frank Lammers en actrice Abbey Hoes naar aanleiding van de familie film ‘Hotel de grote L’. Verder zijn acteur Ger Otte en actrice Brigitte Nijman te gast. Zij vertellen over hun rol in ‘Ciske de Rat’.

Dinsdag 18 april om 17.00 uur ‘RTL Live’

Martin Buitenhuis van de band Van Dik Hout is te gast. Hij vertelt over de nieuwe theatershow van de band, genaamd ‘Het Beste Van’ en de hele band is aanwezig om een spectaculair optreden te geven.

Dinsdag 18 april om 20.30 uur ‘Married At First Sight’

Jeroen en Richelle keren terug van hun huwelijksreis. Ze hebben heerlijke dagen achter de rug en Jeroen nodigt zijn bruid uit om bij hem te komen eten. Voor Richelle is dat een prima gelegenheid om Jeroen een aantal lastige vragen te stellen. Nikolai en Chantal komen bij de experts voor hun afrondende gesprek. Na een snelle start lijkt de realiteit van alledag ze toch te hebben ingehaald. Is hun relatie bestand tegen de conflicten die ze in Nederland hebben gehad? In deze laatste aflevering komen alle deelnemers samen om terug te kijken op het experiment. Wie zijn er nog samen en wie ziet elkaar na weken weer terug op deze spannende reünie?

Dinsdag 18 april om 21.30 uur ‘Voor Ik Het Vergeet’

Angela Groothuizen ervaart de impact die het heeft als je langzaam je werkende bestaan moet opgeven, omdat je Alzheimer hebt. De 60-jarige Frans werkt al meer dan 25 jaar op de Haagse Hogeschool als hij merkt dat hij fouten begint te maken. Al snel blijkt dat hij Alzheimer heeft. Het werken valt Frans steeds zwaarder en de ziekte heeft ook veel invloed op de verhoudingen thuis. Zijn vrouw, Brenda, vindt het moeilijk te accepteren dat de ziekte ook het gedrag van Frans verandert. Juist in deze zware periode is het belangrijk om stil te staan bij de liefde voor elkaar. De kinderen verrassen hen met een vernieuwing van de trouwbeloften.

Woensdag 19 april om 10.00 uur ‘Koffietijd’

Schrijfster Francine Oomen is te gast bij Pernille en Quinty om te praten over haar nieuwe boek. Verder schuift Robert ten Brink aan om alles te vertellen over een nieuw seizoen van ‘Love Is In The Air’ en zangcoach Babette Labeij vertelt over haar nieuwe platenlabel. Daarnaast vertelt ze over haar bijdrage aan ‘The Voice Kids’.

Woensdag 19 april om 17.00 uur ‘RTL Live’

Dick Maas is te gast. Hij vertelt over zijn nieuwe boek ‘Buurman, wat doet u nu?’.

START: woensdag 19 april om 20.30 uur ‘Love Is In The Air’

In een nieuw en alweer vijfde seizoen van ‘Love Is In The Air’ bezoekt Robert ten Brink mensen met familieleden in verre buitenlanden die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. In de eerste aflevering vertrekt Robert naar Argentinië. Daar woont Henry, de broer van Erica. Erica groeide op in Argentinië, maar op zestienjarige leeftijd vertrok ze met haar moeder en broers naar Nederland. Henry bleef in Argentinië en tien jaar geleden zagen Henry en Erica elkaar voor het laatst. Ook Monique, Eric en Dané gaan mee naar Argentinië. Hun dochter en zus, Nicky, is voor haar grote liefde naar Buenos Aires verhuisd. Sinds haar vertrek vragen haar ouders en zusje zich af waar ze terecht is gekomen. Het gezin wordt eindelijk met elkaar herenigd.

Woensdag 19 april om 21.30 uur ‘Hotel SynDROOM’

Het wordt weer druk in het hotel. De eerste gasten zijn de jongens van het gehandicaptendartteam uit Hardenberg. Zij zijn groot fan van Michael van Gerwen en willen dolgraag een potje tegen hem darten. Philip is gek op alles wat met snelheid te maken heeft. Het is zijn droom om te vliegen in een vliegtuig. De 23-jarige Juliëtte heeft het syndroom van Down. Zij wil heel graag model worden.