Home Film nieuws Films NL Nog meer belevenis in de bioscoop met 4DX

Nog meer belevenis in de bioscoop met 4DX

DELEN

Binnenkort kun je je vrienden nog eens een superleuk kadootje  geven of  je zelf eens verassen.En wel met een volgende filmervaring en dat wel in 4DX.Amsterdam en Rotterdam zullen deze primeur krijgen waar  je nog meer de film letterlijk mee kan beleven.

Lekker weg waaien in de bioscoop

Met nog meer nieuwe technologie gaan we dit keer naar een vierdemensionaal niveau: 4DX.Naast normaal de film kijken zoals we al gewend waren zorgt deze technologie ervoor dat je zowat helemaal in de film zit.Maar liefst 20 technische snufjes zorgen hiervoor,wat dacht je van;bewegende stoelen,weersimulaties zoals regen,sneeuw,wind en onweer en zelfs geuren die je kan ruiken.Ook kunnen de stoelen van voor naar achter gaan of van links naar rechts, zo lijkt het net dat je meevliegt of valt bij het duiken.

4DX is dus niet alleen maar van een film genieten door er naar te kijken en het dolby geluid mee te maken, maar nu ook door er als het ware echt in een film te zitten,dat is dus een hele belevenis!

Waar & wanneer

Pathé De Munt in Amsterdam en Pathé De Kuip in Rotterdam zullen de eerste bioscopen zijn waar 4DX toegepast zal worden in december.Het bioscoopkaartje zal 5 euro duurder zijn dan een normale ticket.