Home Nieuws Film nieuws Netflix deelt trailer van All The Light We Cannot See✨💡

Netflix deelt trailer van All The Light We Cannot See✨💡

© Netflix

Netflix deelt de officiële trailer van All The Light We Cannot See. In de limited series, gebaseerd op de gelijknamige Pulitzer Prize-winnende roman, kruisen de paden van een blind Frans meisje en een jonge Duitse soldaat elkaar tijdens de Tweede Wereldoorlog. De serie met Hugh Laurie, Mark Ruffalo en Aria Mira Loberti is vanaf 2 november exclusief te zien op Netflix.

Het verhaal volgt Marie-Laure (Aria Mia Loberti), een blind Frans meisje, en haar vader Daniel (Mark Ruffalo), die tijdens de Duitse bezetting Parijs ontvluchten met een kostbare diamant om te voorkomen dat deze in de handen van de Nazi’s valt. Ze worden achtervolgd door een geheime Staatspolizei-officier. Nadat ze een schuilplaats vinden in St. Malo, bij hun ondergedoken oom Etienne (Hugh Laurie), kruist Marie-Laure’s pad met Werner (Louis Hofmann), een jonge radio-expert in dienst van het Hitler regime. Hun levens worden op onverwachte wijze met elkaar verweven en ondanks de donkere tijden van de Tweede Wereldoorlog, brengt hun connectie een sprankje hoop en licht in hun levens. 

De serie is geregisseerd en geproduceerd door Shawn Levy, bekend van onder andere Stranger Things en The Adam Project. De serie is geschreven door Steven Knight (Peaky Blinders), en ging onlangs in wereldpremière op het Toronto International Film Festival. 

Regisseur en producer: Shawn Levy

Schrijver: Steven KnightCast: Aria Mia Loberti, Mark Ruffalo, Hugh Laurie, Louis Hofmann, Lars Eidinger, Nell Sutton

All The Light We Cannot See is wereldwijd te zien op Netflix vanaf 2 november 2023

Bron en foto © Netflix

Vorig artikelSamsungs Portable SSD T9 geeft professionals de prestaties en de betrouwbaarheid die ze nodig hebben
Volgend artikelWereldwijde competitie voor meisjes om een ruimtevlucht te maken