Home Nieuws Film nieuws Arcaplex heet nu Kinepolis Spijkenisse

Arcaplex heet nu Kinepolis Spijkenisse

Vanaf vandaag (20 februari 2020) zal Arcaplex verder gaan als Kinepolis Spijkenisse. Het Kinepolis logo hing ondertussen al aan de gevel, maar vanaf donderdag a.s. zullen ook de systemen omgezet worden en de ‘finishing touches’ toegepast worden, zoals de nieuwe Kinepolis outfit die de medewerkers vanaf nu zullen dragen. Om deze gelegenheid te vieren zal de KineQuiz caravan voor de deur staan, waar bezoekers hun kennis over zowel Kinepolis als populaire films kunnen testen.

In november 2019 nam Kinepolis Arcaplex over. Na veel werk achter de schermen is Kinepolis Spijkenisse dan nu officieel klaar voor de start! Vanaf morgen kunnen mensen via de Kinepolis website hun tickets bestellen voor voorstellingen bij deze bioscoop, of via de Kinepolis app. Verder verandert er weinig voor de vertrouwde Arcaplex bezoeker die nu dus bij Kinepolis Spijkenisse naar binnen stapt. De bioscoop heeft vanaf nu meer de look en feel van Kinepolis, maar nog altijd dezelfde gezelligheid die het altijd al heeft gehad.

Ga voordelig naar de film bij Kinepolis
Natuurlijk zijn de Kinepolis 5- en 10-sterrentickets ook te verkrijgen én te besteden bij Kinepolis Spijkenisse. Ook kun je tickets kopen met de Nationale Bioscoopbon