Home TV Nieuws TV BE Netflix komt met podcast: eerste serie volledig gewijd aan ‘Stranger Things’

Netflix komt met podcast: eerste serie volledig gewijd aan ‘Stranger Things’

DELEN

Christina en Adam bespreken het tweede deel van de populaire serie ‘Stranger Things’, die sinds vrijdag te bekijken is. Netflix is het allereerste betaalkanaal in ons land dat een podcastkanaal start. Een podcast is een audio-opname die je in je eigen tijd kunt luisteren.

Van alles en nog wat
Verschillende onderwerpen worden in de eerste aflevering besproken: de populariteit van de serie en de cast, verwijzingen naar filmklassiekers uit de jaren tachtig (in die tijd speelt de serie zich af), maar ook over de fans en hun theorieën. Bovendien geven Christina en haar vader hun eigen visie op ‘Stranger Things’.

De eerste aflevering is beschikbaar vanaf aanstaande woensdag 1 november, via iTunes en SoundCloud.
DELEN
Vorig artikelEen liefdevol najaar met ‘All You Need Is Love’
Volgend artikelWordt het een jongen of meisje in ‘Holland’s Next Top model’?
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!