Home Film nieuws Films NL Nederlandse stemmencast Ferdinand bekend gemaakt

Nederlandse stemmencast Ferdinand bekend gemaakt

DELEN

Vandaag is de volledige Nederlandse stemmencast bekendgemaakt van de hartverwarmende en grappige animatiefilm FERDINAND. Deze nieuwe film van Blue Sky Studios (‘Ice Age’, ‘Rio’), over een grote stier met een klein hartje, is vanaf 20 december 2017 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Kickbokser Rico Verhoeven neemt de hoofdrol voor zijn rekening, hij is de stem van stier Ferdinand. Een grote stier met een klein hartje, die het liefst onder zijn favoriete boom zit, genietend van het weer terwijl hij aan een bloem ruikt. Ferdinand is geen vechtstier, maar een knuffeldier. Maar de wereld heeft andere plannen met hem. Rico Verhoeven maakt met de film zijn inspreekdebuut.

Actrice en cabaretière Plien van Bennekom kruipt in de huid van Lupe, een kalmeringscoach voor vechtstieren. Maar deze geit is zelf allesbehalve rustig.

Vlinder Kamerling maakt met de film haar inspreekdebuut. Ze leent haar stem aan het meisje Nina, de beste vriendin van Ferdinand. Ze groeit samen met hem op, op de boerderij.

En YouTuber Rutger ‘Furtjuh’ Vink is de stem van hond Paco. Deze trouwe viervoeter is de ‘broer’ van Ferdinand en woont samen met hem op de boerderij.

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat. Een film van Blue Sky Studios en Carlos Saldanha, de regisseur van Rio. Geïnspireerd op het geliefde boek The Story of Ferdinand van Munro Leaf en Robert Lawson. Een hartverwarmend en grappig avontuur met in de originele Engelstalige versie stemmen van onder andere John Cena, Kate McKinnon, Bobby Cannavale en David Tennant.

©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

REGIE:
Paul Feig, Carlos Saldanha
STEMMENCAST NL:
Nog niet bekend
STEMMENCAST OV:
John Cena
Kate McKinnon
Gina Rodriguez
Bobby Carnavale
David Tennant
Anthony Anderson
Daveed Diggs
Gabriel Iglesias
Flula Borg
Sally Phillips
Boris Kodjoe
Jerrod Carmichael
Raul Esparza
Karla Martinez
Miguel Angel Silvestre
GENRE:
Animatie, familiefilm
Duur: min
Distributie: 20th Century Fox

Bron: 20th Century FOX