Home TV Nieuws TV NL Heftige ruzies in nieuwe reeks Bonje met de Buren

Heftige ruzies in nieuwe reeks Bonje met de Buren

DELEN
© Instagram Leontine Borsato

‘Ik wil mijn buurman/buurvrouw echt niet zien…’

Maandag 6 november start bij SBS 6 een nieuwe reeks ‘Bonje met de buren’, het blijkt nog steeds nodig te zijn; hulp  als tussenpersoon in de grootste conflicten met je buren. Die hulp wordt er nog steeds geboden maar dit keer met een nieuw presentatieduo, namelijk Leontine Borsato en Dennis van der Geest. De eerste aflevering worden ze gelijk al aan de kaak gesteld met een fikse ruzie, een ruzie  tussen 2 buren dat ooit zo goed begon maar nu niets meer waard is..

Ruzie in Den Haag

Leontine en Dennis gaan praten met Fahra en Ruud om deze 2 buren weer dichter bij elkaar te brengen zoals het ooit begon. Doordat de buurman zich afgewezen voelt is de situatie tussen die 2 ernstig verstoord en leven Fahra en haar 2 zoons in angst, daarom schakelde Fahra de hulp in van Leontine en Dennis zodat het misschien weer gezellig kan worden in Den Haag met deze 2 buren. Kunnen hun er voor zorgen dat het weer bonjevrij wordt?

Onderzoek

Uit onderzoek van het CBS (2016) blijkt dat bijna een kwart van de Nederlanders weleens woonoverlast ervaart. Ruzie met de buren kan daarbij het woongenot flink verzieken. Bonje met de buren legt sinds 2010 buurtconflicten bij.

Ruziënde buren kunnen zich nog opgeven via http://www.sbs6.nl/bonjemetdeburen.
Bonje met de buren wordt geproduceerd door Talpa.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf maandag 6 november om 21.30 uur.
sbs6.nl/bonjemetdeburen
#bonjemetdeburen