Home Nieuws Gaming Nieuws Harry Potter Wizards Unite aangekondigd

Harry Potter Wizards Unite aangekondigd

DELEN

Stop maar met Pokémon vangen, er is een soortgelijke game op komst alleen dan in de wereld van ‘de jongen die bleef leven’, Harry Potter.

Warner Bros. Interactive heeft een nieuwe dochteronderneming onthuld die door het leven zal gaan als Portkey Games (genaamd naar de transporteer voorwerpen uit de films en boeken). Deze studio zal verschillende mobiele en console titels die zich afspelen in de Wizarding World of Harry Potter, één van de game namen is al onthuld met het eerste beetje informatie.

Harry Potter Wizards Unite zal ontwikkeld worden in samenwerking met Niantic, het bedrijf achter Pokémon Go en Ingress en moet volgens berichten volgend jaar al verschijnen. De game moet gebruik maken van de beste Augmented Reality software waardoor je door middel van je telefoon op zoek kan gaan naar magische wezens, maar ook bekende figuren uit de tovenaarswereld tegen kan komen.

Verder kan je nog spreuken gebruiken, voorwerpen verzamelen en een tovenaars carriere beginnen. Hoe dit allemaal moet gaan werken is nog niet onthuld, maar dat zal binnenkort allemaal gebeuren. Natuurlijk zullen wij hier ontwikkelingen over de game bijhouden en delen.