Home Muziek Nieuws Muziek NL Guus Meeuwis concert live op Ziggo TV

Guus Meeuwis concert live op Ziggo TV

DELEN

Amsterdamse nachten zijn lang voor Guus dit weekend

Voor diegene die er niet bij kunnen zijn en lekker voor de kachel tv willen kijken en zeker van een Brabants gezang willen genieten kunnen zaterdag 2 december lekker naar Guus Meeuwis kijken, dan treedt hij namenlijk op in het Amsterdamse ZiggoDome voor zijn wintereditie Groots met een zachte G. Ziggo TV zal het concert live uitzenden in HD kwalitiet op kanaal 13.

Tijdens de tweede wintereditie van ‘Groots’ blikt Guus samen met tal van andere artiesten terug op afgelopen jaar. Een jaar waarin zijn ‘Het is een nacht die je normaal alleen in films ziet’, als uitdrukking werd opgenomen in de Dikke Van Dale en het jaar dat hij voor het eerst op Pinkpop stond.

Tradities

De maand december draait om tradities en ik denk dat we er sinds vorig jaar eentje bij hebben”, aldus Guus. “De winterconcerten in de Ziggo Dome waren zo leuk dat we niet lang twijfelden om het nog een keer te doen. Natuurlijk neem ik al het goede van december mee, van Sinterklaas tot de Kerstman, van banketletter tot vuurwerk. Ik wil vieren waar we zijn gekomen en hoe meer mensen, des te groter het feest. De live-uitzending van het concert past daarom precies in dat plaatje.

Live op Ziggo TV kanaal 13 en Ziggo GO

Als hoofdsponsor van de Groots-concerten zorgt Ziggo ervoor dat alle klanten het concert op zaterdag 2 december om 20.30 uur gratis meebeleven. Dit kan via Ziggo kanaal 13 of de Ziggo GO app.

Bron: Ziggo