Home Nieuws Jongeren Griezelig horrorevenement Scare Me verlengd

Griezelig horrorevenement Scare Me verlengd

DELEN

Brr… als je dat maar overleeft!

Het griezelige horrorevenement ‘Scare Me’ is wegens overweldigend succes verlengd waardoor fans nog even door kunnen griezelen. Met drie spookhuizen en een Pirate Adventure Room biedt Scare Me vier verschillende spannende griezel belevenissen voor hun bezoekers.

Pirate Adventure

Het spookhuis ‘The Mansion’  heeft de komende maanden nieuwe bewoners maar ook ‘Zombie Terror’ en het nieuwe ‘Asylum’ zullen niet teleurstellen.  Een bezoek aan ‘Pirate Adventure’  is zo spannend dat je dat niet wilt missen. Samen met jouw team ga je aan boord van dit gigantische piratenschip om een schat te stelen maar het is echter aan jullie en de keuzes die jullie maken of dit ook echt gaat lukken want het kan voor iedereen heel anders aflopen dan je in gedachten had…

Escape Room

Pirate Adventure is gebaseerd op het bekende spel escape room maar Pirate Adventure gaat verder en draait het meer om inertactie en spel die je samen doet.

Maar er is meer, zo kun je natuurlijk ook even lekker wat gaan drinken en eten, wel tussen al die gillende mensen om je heen, daar kun je op wachten! En ook kan je nog even heerlijk genieten van een horrorfilm op de bank. En kan je ook nog eens heerlijk hamen van retro tot zelfs VR.

Griezelprijs

Durf jij het aan  om  dit griezel evenement te bezoeken?  Elke vrijdag en zaterdag avond vanaf 17 november tot en met 9 december kun je genieten van je adrenaline en heerlijke angst om je heen. Voorverkoop tickets zijn verkrijgbaar op de website, aan deur kosten ze 15 euro per stuk. Het evenement duurt van 19.30  tot 22.30 uur en vindt plaats  aan de Steiger  75 te Almere.

www.scare-me.nl

Bron: Scare Me