Home Muziek Nieuws Muziek BE Gloria Estefan wil op Pinkpop optreden

Gloria Estefan wil op Pinkpop optreden

DELEN

Zangeres Gloria Estefan zou ja zeggen als ze zou worden gevraagd om op te treden op Pinkpop. Dat zegt de latin diva in College Tour (NTR). Estefan (60) vindt touren steeds zwaarder worden en heeft daarom veel respect voor de Rolling Stones, die nog op hoge leeftijd op tournee gaan. Maar een eenmalig optreden op een festival is een ander verhaal.

Als Twan Huys haar vraagt wat ze zou doen als Jan Smeets haar zou vragen voor Pinkpop zegt ze: “Ja, zoiets als dat doe ik absoluut. Zo’n optreden zou ik wel doen.” Dat komt haar op groot applaus vanuit de zaal te staan. Wat de Stones doen en eerder ook Tina Turner vindt ze best bijzonder. “Ik weet niet of ik de Conga nog kan doen als ik in de zeventig ben. Of überhaupt wil doen.”

Gloria is goud waard!

Gloria Estefan verkocht meer dan 100 miljoen albums, won zeven grammy’s en als kroon op haar werk is er nu een musical over haar leven gemaakt. In College Tour vertelt ze verder onder meer over Cuba, immigranten en haar dit jaar overleden moeder.

College Tour begint op vrijdag 10 november aan een nieuw seizoen, steeds om 21.05 uur op NPO 2. De uitzending met Gloria Estefan is te zien op vrijdag 8 december.

Bron: NTR Communicatie

Lotte Verbeek te gast bij Dutch Comic Con

DELEN
Vorig artikelLotte Verbeek te gast bij Dutch Comic Con
Volgend artikelJe haat het VOORjaar. ‘Gaat die klok nou voor- of achteruit?’
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!