Home Games Trust Playground geopend in de Esports Game Arena + WIN! Trust Callaz...

Trust Playground geopend in de Esports Game Arena + WIN! Trust Callaz toetsenbord

© Trust

Vanaf vandaag is de Trust Playground geopend in de Esports Game Arena. Deze area, bestaande uit 10 PC-setups, geeft de bezoekers de mogelijkheid om samen met vrienden lekker te ontspannen tijdens bijvoorbeeld een potje Call of Duty: Warzone, Fortnite of League of Legends met de beste Trust peripherals. De nieuwe samenwerking tussen Trust en de Esports Game Arena brengt de gaming bar naar een geheel nieuw level. Neem plaats in de comfortabele Trust Resto gaming chair, luister naar het heldere geluid van de GXT 450 Blizz headset, gebruik de razendsnelle toetsen van de GXT 865 Asta keyboard, en mik met precisie door de GXT 960 Graphin gaming muis. Voor het perfecte gaming uitje bezoek je de Trust Playground in de Esports Game Arena in Alphen aan de Rijn.

De Esports Game Arena is een fantastische plek met een podium, een studio voor online content, een sportsbar, en PC’s en consoles waar de bezoekers gebruik van kunnen maken. Vanaf vandaag is daar de Trust Playground aan toegevoegd. De Trust Playground staat voor fun en toegankelijkheid. Van pro gamers en competitieve spelers tot recreatieve spelers; iedereen is welkom in de Trust Playground. De Trust Playground is uitgerust met PC’s met specs voor de nieuwste games en zijn geheel voorzien van de beste Gaming x Trust peripherals. Dus wil je jouw favoriete game eens spelen op een serieuze setup, dan kun je dat vanaf vandaag doen in de Esports Game Arena.  

In de Trust Playground bepaal jij wat je speelt*. Zin in een match Rocket League met vrienden of in je eentje gewoon even helemaal opgaan in Counter-Strike? Op de pc’s is het mogelijk om in te loggen op je eigen Steam, Epic, Battlenet, Uplay of Origin account en hier games vanuit je eigen aangekochte bibliotheek te spelen. En wil je zeker weten dat je een plek hebt, reserveer dan via de

website van Esports Game Arena

Kom nu naar de Esports Game Arena en play your game in de Trust Playground! 

* Esports Game Arena houdt zich aan de PEGI-richtlijnen voor gaming.

Ter ere van de lancering van de Trust Playground geven wij een een Trust Callaz toetsenbord weg!

KLIK hier voor meer informatie over de Trust Callaz toetsenbord

1x Trust Callaz toetsenbord

LET OP! ZORG DAT JE INGELOGD BENT, ALLEEN MEMBERS MAKEN KANS!


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!

Bron en foto © Trust

Vorig artikelSony kondigt drie groothoeklenzen voor content creators aan
Volgend artikelPREVIEW: Astrid Coppens vertelt in ‘Alloo bij…’ over oppervlakkig dating life in Amerika