Home Foto's WIN! 2 x 2 weekendtickets Heroes Made in Asia

WIN! 2 x 2 weekendtickets Heroes Made in Asia

Voor de tweede keer vindt het allerleukste Aziatische popcultuur evenement van Nederland plaats! Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei verandert de Evenementenhal Gorinchem in een Aziatisch walhalla. Met de nieuwe aankondigingen van manga artiesten en juryleden voor de Cosplay Contest belooft het weer een druk programma te worden.

Nieuw! K-pop Heroes

Na een succesvolle eerste editie is het evenement verder uitgebreid met een leuke area die helemaal in het teken staat van Koreaanse popmuziek: K-pop Heroes! Zing met je vrienden mee met de leukste K-pop hits tijdens de karaoke, of kom gezellig meedansen tijdens de Random Playdances. K-pop fans hoeven niet stil te zitten!

Duik in de wondere wereld van anime, manga en cosplay

Anime en manga liefhebbers kunnen ook deze editie hun ogen weer uitkijken! Ontmoet je favoriete manga artiesten, anime stemacteurs of influencers. Struin langs de leukste merchandise kraampjes op de Asian Market, koop unieke kunst in de Artist Alley, en laat je inspireren door de mooie cosplays tijdens op het hoofdpodium. Heb jij zelf een cosplay die je graag aan de bezoekers wil laten zien? Geef je dan snel op voor de Cosplay Catwalk of Cosplay Contest!

Nóg meer heerlijke Aziatische gerechten en snacks

Foodies kunnen zich tonnetje rond eten op de foodmarket, want er zijn nog meer kraampjes en lekkernijen toegevoegd! Proef de lekkerste taiyaki (gevulde pannenkoekjes in de vorm van een vis), takoyaki (hartige Japanse poffertjes met een vulling van octopus) of andere authentieke Aziatische gerechten. Kun je niet wachten en wil je aan jouw eigen kookkunsten werken? Dan kan je elke vrijdag meedoen aan de food demonstraties tijdens Food Friday op het TikTok-kanaal van Heroes Made in Asia.

© Bart Nijs

Maak kennis met eeuwenoude tradities

Bezoekers die geïnteresseerd zijn in oude Aziatische tradities kunnen ook terecht bij Heroes Made in Asia. Zo kent Azië mooie vechtkunsten, zoals Iaido en Kendo. Daag jezelf uit en verleg je grenzen tijdens een van de workshops in de Active Heroes Area. Voor iedereen die het liever wat rustiger aan doet, is er een interessante thee-ceremonie, waarbij je niet alleen de ins en outs krijgt van deze unieke Japanse traditie maar ook zelf mee kan doen. Daarnaast zijn er genoeg andere leuke workshops waar bezoekers aan mee kunnen doen, zoals origami vouwen, manga tekenen en zelfs een les Koreaanse of Japanse taal!

Strijd mee om de felbegeerde hoofdprijs
Dit voorjaar kunnen bezoekers weer strijden om mooie prijzen in talloze game toernooien. Er is voor ieder soort gamer wat wils! Fans van vechtgames kunnen hun hart ophalen bij de ‘Dragon Ball FighterZ’, ‘Pokémon Unite’, en ‘Tekken 7’ toernooien. Na het succes van afgelopen editie kunnen ook dit jaar gamers meedoen in het ‘Super Smash Bros. Ultimate’ 1vs1 toernooi, met een totale prijzenpot van €1500.-. Durf jij het aan? 

Actief meedoen met AR-gaming
Fanatiekelingen die zichzelf ook graag fysiek willen uitdagen, kunnen deelnemen aan het unieke AR sports toernooi: ‘HADO’. Dit unieke spel combineert gaming met fysieke sport door middel van Augmented Reality (AR). Met behulp van een AR-bril zien spelers zowel de werkelijke als geprojecteerde omgeving. In teams van drie personen (3 vs 3) gaan zij de strijd aan om elkaar knock-out te slaan met digitale energieballen (‘Hadoken’). ‘HADO’ wordt gespeeld door miljoenen mensen wereldwijd, in meer dan 35 landen.

WEBSITE: https://www.made-in-asia.nl/nl/

Wij geven Made in Asis Weekendtickets weg!

2 x 2

LET OP! ZORG DAT JE INGE LET OP! ZORG DAT JE INGELOGD BENT, ALLEEN MEMBERS MAKEN KANS!


1. Kies hieronder de juiste categorie en een Winactie.
2. Klik op 'deelnemen' en je doet automatisch mee met deze actie!
3. Zorg wel dat je gegevens correct zijn ingevuld!
Vorig artikelBoeren Garry, Kim en William maken hun keuze in ‘Boer zoekt Vrouw’
Volgend artikelDe beste manieren om herinneringen te bewaren