Home Film nieuws Films BE Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald ( Releases 15 november 2018 )

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald ( Releases 15 november 2018 )

DELEN

Nog 364 nachtjes slapen

Iets minder dan 365 dagen wachten en we kunnen het vervolg zien van Fantastic Beasts! Dit maakte Warner Bros vandaag bekend. Het eerste deel van de 5  nieuwe avonturen  van J.K Rowling’s  Wizward World was  ‘And Where to Find Them’

De film bevat een sterrencast onder leiding van Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller en met Jude Law en Johnny Depp.

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Depp) met de hulp van Newt Scamander (Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zo veel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.

In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen, roept Albus Perkamentus (Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen, maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families, in deze steeds groter wordende magische wereld van verdeeldheid.

“FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD” is geregisseerd door David Yates, vanaf een screenplay van J.K. Rowling en geproduceerd door David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves en Lionel Wigram.

(Op bovenstaande foto van links naar rechts) JUDE LAW, de jonge ALBUS PERKAMENTUS, draagt het gewaad van een van J.K. Rowling’s meest geliefde karakters; EZRA MILLER keert terug als de mysterieuze KOENRAAD, wiens lot onbekend was aan het einde van de eerste film; CLAUDIA KIM verschijnt als MALEDICTUS, de drager van een vloek die haar uiteindelijk zal transformeren tot een dier; ZOË KRAVITZ speelt LETA VAN DETTA, ooit goed bevriend met Newt Scamander maar nu verloofd met zijn broer; CALLUM TURNER sluit zich aan als Newt’s oudere  broer, TEDDY SCAMANDER, een gevierde oorlogsheld en hoofdschouwer van het Brits Ministerie van Toverkunst; KATHERINE WATERSTON keert terug als TINA GOLDSTEIN, die opnieuw is aangesteld als schouwer van MACUSA; EDDIE REDMAYNE schittert wederom als NEWT SCAMANDER, Magizoöloog van de Tovernaarswereld. Hij verwierf bekendheid als schrijver van ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’; DAN FOGLER is terug te zien als de enige Niemagie in de groep, JACOB KOWALSKI; ALISON SUDOL keert tevens terug als de vrijgevochten zus van Tina, QUEENIE GOLDSTEIN, een Geestzuiger die gedachten kan lezen; en JOHNNY DEPP zien we weer als de krachtige Duistere Magiër GELLERT GRINDELWALD in Warner Bros. Pictures’ “FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD.”
Vanaf 15 november 2018 te zien in de Nederlandse en Belgische bioscoop

Bron: Warner Bros