Home Film nieuws Films BE Eerste trailer Smallfoot 3D gelanceerd ( Release: 3 oktober 2018 )

Eerste trailer Smallfoot 3D gelanceerd ( Release: 3 oktober 2018 )

DELEN

Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. SMALLFOOT zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze “smallfoot” brengt hem roem én een kans bij het meisje van zijn dromen. Maar ook zorgt het voor oproer binnen de onwetende Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

De film is geregisseerd door Karey Kirkpatrick, Annie Award-winnaar van “Over the Hedge” en Annie genomineerde voor de scenario’s van “Chicken Run” en “James and the Giant Peach’’.

De Engelsetalige stemmencast van SMALLFOOT bestaat uit Channing Tatum (“The LEGO® Batman Movie”, de “Jump Street” films) als Migo, de Yeti. James Corden (“Trolls”, “The Emoji Movie”) is te horen als Smallfoot, Percy.  Daarnaast bevat de film de stemmen van Zendaya (“Spider-Man: Homecoming”), Common (“Selma”), LeBron James (“Space Jam 2”), Gina Rodriguez (“Jane the Virgin”), Danny DeVito (“The Lorax”, Oscar® genomineerd voor “Erin Brockovich”), Yara Shahidi (tv-serie “Black-ish”), Ely Henry (tv-serie “Justice League Action”) en Jimmy Tatro (“22 Jump Street”). De Nederlandse stemmencast wordt later bekend gemaakt.

SMALLFOOT is vanaf 3 oktober 2018 (in 2D & 3D) te zien in de bioscoop, in de Nederlands- en Engelstalige versie.

Bron: Warner Bros

Foto: Youtube fragment Smallfoot