Home Nieuws Film nieuws Eerste trailer van Call Me By Your Name ( Release 11 januari...

Eerste trailer van Call Me By Your Name ( Release 11 januari 2018 )

DELEN

Bekijk nu de eerste betoverende trailer van CALL ME BY YOUR NAME met o.a. Armie Hammer (The Social Network, The Man from U.N.C.L.E.) en Timothée Chalamet. Geregisseerd door Luca Guadagnino (A Bigger Splash, l am Love)

CALL ME BY YOUR NAME is te zien geweest tijdens Sundance, Berlinale en het Merlbourne Film Festival. Binnenkort wordt de film vertoond op het Toronto International Film Festival, het New York Film Festival en het Internationaal Film Festival van San Sebastian.

Gebaseerd op het boek Noem me bij jouw naam van André Aciman.

Geregisseerd door Luca Guadagnino (A Bigger Splash, I am Love).

#CallMeByYourName

CALL ME BY YOUR NAME draait vanaf 11 januari in de bioscoop.

Lees hier een interview in W Magazine met Armie Hammer en Timothée Chalamet: http://bit.ly/2vLx2vE