Home Muziek Nieuws Muziek NL Debuutalbum voor youtube ster DJAMILA

Debuutalbum voor youtube ster DJAMILA

DELEN

Het veelzijdige tieneridool Djamila, bekend geworden door haar YouTube kanaal ‘MeisjeDjamila’, presenteert vandaag haar nieuwe single ‘Breathe’, afkomstig van haar debuutalbum ‘GIRL’, dat op vrijdag 23 juni a.s. uitkomt.

De Nederlandse Djamila woont in Amerika en is al jaren actief en populair op YouTube. Haar kanaal ‘MeisjeDjamila’ heeft ruim 670.000 abonnees, haar filmpjes worden meer dan tien miljoen keer per maand bekeken. Maar de ambities en talenten van de 24-jarige YouTuber reiken verder dan dat. Geïnspireerd door Avril Lavigne, speelde Djamila op jonge leeftijd al gitaar en schreef ze haar eigen liedjes. Naast het maken vrolijke, aansprekende filmpjes, bouwde ze aan een muzikale carrière, wat begin dit jaar leidde tot haar debuutsingle ‘Brickwall’, die de nummer 1 positie veroverde in de Nederlandse iTunes lijst. De bijbehorende video werd meer dan drie miljoen keer bekeken. Het ambitieuze multitalent bracht ondertussen ook nog eens, met succes, een eigen boek en parfum uit.
Vandaag, op de dag dat haar nieuwe single ‘Breathe’ uitkomt, maakt Djamila bekend dat ze op vrijdag 23 juni alweer een mijlpaal zal gaan bereiken: dan komt haar gedroomde debuutalbum ‘GIRL’ uit. Het album bevat een mengeling van stijlen waaronder pop en rock en heeft, naar eigen zeggen, een opruiend karakter. Naast het standaard album is er ook een Super Deluxe box beschikbaar, met een aantal extra’s voor de fans.