web analytics

Comic Con ook voor de gamers


0

Deze week is de wintereditie van Dutch Comic Con in de jaarbeurs in Utrecht. Dit evenement is vooral voor alle liefhebbers van comics, maar daarnaast is er ook genoeg te doen voor de gamers onder ons.

Zo bieden verschillende standhouders aan om de nieuwste games te testen en dit zijn zeker niet de minste releases. Zo komt Nintendo op de proppen met de nieuwste Mario voor de Switch en de nieuwe Pokémon voor de 3DS. XO-NL komt met demo Xboxen en de volgende games: Assassin’s Creed Origins, Just Dance 2018, Wuppo, Marvel & Capcom Inifinite, Tekken 7, Sonic Forces en Project Cars 2 .

Als laatste, maar zeker niet de minste staat Acer er met een eigen stand waar verschillende games op de ultieme gaming PC’s draaien. Zo kan je er Overwatch spelen, Assassin’s Creed Origins, Rocket League en een aantal VR demo’s zoals Skyworld of Halo Recruit.

Daarnaast zijn voor de liefhebbers verschillende toernooien te spelen van onder andere Overwatch, Smash Bros en League of Legends of je kan gaan kijken naar de finale van het NK Kampioenschap Splatoon 2.

Mocht je passie hebben voor gamedevelopment dan is er zelfs daarvoor genoeg te beleven. Het SAE Institute geeft namelijk verschillende masterclasses over gamedevelopment. Elke masterclass heeft zijn eigen invalshoeken. Zo geeft de ene inzicht in het ontwikkelen in Unity terwijl de ander juist gaat over 3D modelleren of het tekenen van personages.

Kortgezegd Dutch Comic Con Wintereditie is ook een geweldige plek voor gamers om te bezoeken.

Tickets koop je via: http://bit.ly/2xdNG8S

Bron: Dutch Comic Con


Jorden Bakker