Home Nieuws Sport Nieuws Bikkelharde strijd om finaleticket Champions League: Madrileense derby

Bikkelharde strijd om finaleticket Champions League: Madrileense derby

DELEN

De UEFA Champions League nadert zijn ontknoping. Deze week strijden de laatste vier ploegen voor een finaleticket. Op dinsdag 2 mei gaat Atlético Madrid op zoek naar de zege op het veld van stadsrivaal Real Madrid. Op woensdag 3 mei bekampen de leiders van de Franse en de Italiaanse competitie elkaar: AS Monaco en Juventus. De wedstrijden zijn live te volgen bij Q2, op Q2.be en via de Q-app vanaf 20.15. Ook Veronica zendt deze wedstrijd live uit en  is het te volgen op Nu.nl.

YANNICK CARRASCO NOG ONZEKER VOOR MADRILEENSE DERBY OP DINSDAG 2 MEI

Op dinsdag 2 mei treffen Real Madrid en Atlético Madrid elkaar nu al voor de vierde keer in vier jaar tijd. Telkens won Real. Vorig jaar stonden ze ook al tegenover elkaar in de finale van het kampioenenbal. Na enkele controversiële fases wipte Real Madrid in de kwartfinales Bayern München uit het toernooi. Atlético Madrid schakelde Leicester City uit. Real staat voor de zevende keer op rij in de halve finale, een record in de Champions League. Yannick Carrasco, de enige Belg in het toernooi, is momenteel nog onzeker. Hij verstuikte zijn sleutelbeengewricht tijdens de competitiewedstrijd vorige week dinsdag tegen Villarreal. De Rode Duivel traint ondertussen wel opnieuw mee met de spelersgroep.

Jan Dewijngaert en Gilles De Bilde zorgen voor het wedstrijdcommentaar. Tom Coninx nodigt analisten Jan Boskamp en Marc Degryse uit in de studio voor een uitgebreide voor- en nabeschouwing.

HALVE FINALES OP 2 MEI 2017 VANAF 20.15 LIVE BIJ Q2 en VERONICA