Home TV Nieuws TV BE Belgisch mysterie in Opsporing Verzocht en Faroek (VTM)

Belgisch mysterie in Opsporing Verzocht en Faroek (VTM)

DELEN

Vanavond wordt zowel in Nederland land als in België (bij Farfoek, VTM) aandacht besteed aan de mysterieuze moord op de Belgische Stefaan Bogaerts. De 55-jarige Bogaerts werd donderdag 21 september in zijn auto doodgeschoten, terwijl hij geparkeerd stond aan de Lisstraat in Spijkenisse. Inmiddels is duidelijk dat Bogaerts, die in containers handelde, financiële problemen had. Maar wat Stefaan in Spijkenisse deed is nog altijd onduidelijk. Had hij met iemand afgesproken? In de uitzending van Opsporing Verzocht doet de politie vanavond een oproep naar mensen die Bogaerts kenden of hem die avond in Spijkenisse hebben gezien. Ook in het Belgische opsporingsprogramma Faroek wordt kijkers gevraagd te helpen met tips.

Schoten en taser-aanval in Amsterdamse woonwijk
De politie maakt verder vanavond bewakingsbeelden openbaar van een schietincident op klaarlichte dag in het Geerdinkhof in Amsterdam. Op dinsdagochtend 4 juli probeerden twee mannen daar twee andere mannen te bestelen, vermoedelijk van een partij drugs. Er ontstond een gevecht waarbij een man werd aangevallen met een taser en een ander in zijn buik werd geschoten.

Straatroof Hulst: beelden al 850.000 keer op Facebook bekeken

Verder wordt in Opsporing Verzocht, zoals altijd, gekeken naar de ontwikkelingen rondom zaken uit de vorige uitzending. Daarin werden onder andere beelden van een uitermate grove straatroof in het Zeeuwse Hulst getoond. Donderdagmiddag 16 november werd daar de 57-jarige manager van een casino op klaarlichte dag aangevallen op het Cornelis de Vosplein. De dader vluchtte met een handlanger op een motorscooter. Inmiddels zijn de beelden van deze beroving op de Facebookpagina van Opsporing Verzocht al zo’n 850.000 keer bekeken. Alle aandacht, niet alleen van de televisie-uitzending, maar dus ook door de verspreiding van beelden via social media, heeft inmiddels veertien serieuze tips opgeleverd.

https://opsporingverzocht.avrotros.nl/

https://vtm.be/faroek/dinsdag-28-november-in-faroek 

Opsporing Verzocht, vanavond om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

FAROEK, dinsdag 27 november om 22.35 bij VTM

Bron: Avro / Tros & VTM