Home Nieuws Gaming Nieuws Battlefront 2 loot boxen zijn geupdate

Battlefront 2 loot boxen zijn geupdate

DELEN

Na de Bèta van Battlefront II een paar weken geleden heeft EA veel kritiek ontvangen over hun Loot Box systeem. Zo zouden goede wapens en items in de loot boxen zitten en omdat die met echt geld te koop zijn viel dat in het verkeerde keelgat van veel gamers. Na de kritiek heeft EA aanpassingen gedaan, wat er is veranderd lees je hier:

 • Epic Star Cards, de hoogste rank kaarten bij launch, zijn uit de Crates gehaald.
  Om iedereen gelijke kansen te geven zullen ze alleen door crafting te krijgen zijn. Met als uitzondering de speciale kaarten die bij pre-orders, speciale edities en starter pakketten zitten.
 • Je moet een bepaald level zijn om Star Cards te craften.
  Zomaar een lading crates kopen voor materiaal om meteen goede kaarten te maken werkt niet. Om kaarten van een hoger level te maken moet je eerst ranken door het spel te spelen.
 • Wapens zitten achter specifieke mijlpalen.
  Hoewel een aantal wapens via Crates te vinden zijn, kan het meeste alleen vrijgespeeld worden door te spelen. Wil je een nieuw wapen voor een bepaalde klasse dan moet je als die klasse spelen.
 • Specifieke klasse items en outfits kunnen alleen vrijgespeeld worden door die klasse te spelen.
  Als je mijlpalen behaald in een bepaalde klasse krijg je een Crate speciaal voor die klasse. Deze geven een mix van items voor die klasse.

Eerder maakte EA al bekend dat alle DLC voor de game gratis wordt. Battlefront 2 verschijnt op 17 november voor PC, Xbox One en PS4.

Bron