Home Nieuws Sport Nieuws Kan Anderlecht stunten tegen Bayern München?

Kan Anderlecht stunten tegen Bayern München?

DELEN
Anderlecht's Lukasz Teodorczyk celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between Sporting Anderlecht and Sporting Lokeren, in Anderlecht, Friday 08 September 2017, on the sixth day of the Jupiler Pro League, the Belgian soccer championship season 2017-2018. BELGA PHOTO JOHN THYS

Dat is de grote vraag vanavond in het Constantvandestock stadion van Anderlecht. Het Champions League is dit seizoen totaal geen succes, ze behaalden op dit moment net als Feyenoord nog geen punten. Sterker nog: Anderlecht incasseerde al inmiddels 15 tegentreffers.Het is te hopen dat Coach Hein Vanhaezebrouck wat kan toveren uit zijn hoed om wellicht het voor elkaar te krijgen dat de paarsen gaan stunten tegen de Duitsers, die in München met 3-0 wonnen. Een voordeel kan zijn dat de Duitsers zich al hebben geplaatst voor de volgende ronde. RSC Anderlecht kan nog wel 3e worden dat recht geeft op een vervolg in de Europa League. In dat geval moeten ze vandaag wel winnen en hopen op puntverlies bij Celtic dat het in Parijs opneemt tegen de miljoenenploeg PSG.

Dirk Deferme en Gilles De Bilde becommentariëren de wedstrijd. De voor- en nabeschouwing is van Aad de Mos en Gilles De Bilde. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE: GROEPSFASE

ANDERLECHT – BAYERN MÜNCHEN
OP WOENSDAG 22 NOVEMBER OM 20.10
LIVE BIJ Q2, OP Q2.BE EN VIA DE Q-APP

Bron: Medialaan

Foto Anderlecht: © Belgaimage